POZA ZILEI: S-a format primul pluton militar care va lupta contra rușilor. Toți sunt voluntari! Printre ei se numara si Traian Basescu si Victor Ponta!

plt1

S-a format primul pluton militar care va lupta contra rușilor. Toți sunt voluntari! :) )) Pluton, atenție! Marș din fața noastră! Executați-vă!

Foto: Daniel Roxin – Nasul.tv

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. Cred si sper ca locul lor ii in Delta la taiat stuf.dar numai dupa recuperarea pagubei de mii de miliarde de euro si plata pentru peste 1000 de morti-de catre spionii lui iliescu-sau cum se spune acum,ofiteri acoperiti ai altor servicii straine.

    • Se va ajunge vreodata sa se recupereze ceva?Nu cred, nu vor dori justitiabili ,sunt implcat si ei.Dor poporu daca se va trzi din somnul lui dulce.

  2. mangiurea ionel

    Stiti foarte bine ca cimitirele sunt pline de eroi… In nici un caz nu vor fi cei din fotografie. Astia vor merge in Elvetia… e o prostie sa credeti ca astia vor sta la bataie….cred ca nimeni nu s-a gandit la asa ceva…, Astia doar oportunisti se cheama … care s-au aciuat p'aci ca le-a permis sistemul …. intamplarea… conjunctura Sunt oameni care ne fura sistematic si nu merita atentia noastra. Jura pe Biblie cand isi incep mandatul … dar vorba lui Iisus … iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac. Ce putem sa mai zicem ?

Lasa un comentariu