POVESTEA UNEI FAMILII ÎNDURERATE DIN PRAHOVA! AU STAT CU MORTUL NEÎNGROPAT 30 DE ZILE PENTRU A DOVEDI CĂ NU A DECEDAT DE COVID-19

Povestea uimitoare a unei familii din Prahova! Oamenii au refuzat să își îngroape tatăl decedat timp de o lună, pentru a dovedi că nu a fost mort de COVID-19, așa cum a fost trecut pe actul de deces al bărbatului.

Pentru membrii familiei nu a fost deloc ușor să ia această decizie, mai ales ținând cont de faptul că pe parcursul acestor 30 de zile ei a trebuit să facă nenumărate drumuri la Ploiești și în Capitală, pentru obținerea unor avize, astfel încât bărbatul decedat să fie testat de mai multe ori.

Au demonstrat că băratul nu murise de COVID-19

Mai mult, oamenii au fost total înverșunați de faptul că nu concept de ce tatăl mort a fost trecut ca victimă răpusă de COVID-19, când de fapt bărbatul făcea săptămânal teste pentru noul coronavirus care toate ieșiseră negative, atunci când mergea la dializă. Din cauza acestei situații, toți sătenii se fereau de ei în localitate, de teamă că ar putea contracta virusul SARS-CoV-2.

Într-un final, cu multă dificultate, a reuşit să ajungă o probă la Instititul Cantacuzino din Capitală, de acolo de unde a venit rezultatul negativ. Testul pozitiv fusese primit de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Prahova.

După 30 de zile au reuşit să ridice trupul neînsufleţit al bărbatului şi astăzi îl vor înmormânta creştineşte, scrie Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *