POVESTEA unei familii de TIGANI a devenit VIRALĂ. TRADIȚIA care a ȘOCAT întreaga PLANETĂ

A devenit un lucru obișnuit ca tradiția multor familii de tigani să fie dusă mai departe, iar aceștia să își căsătorescă, de foarte mici, copiii.

Recent,o familie de tigani a făcut mare nuntă, iar mirii nu aveau mai mult de 8, maxim 9 ani. Ea – o tiganca timidă, pe care pirandele din familia „de fală” din care face parte au aranjat-o mai ceva ca pe o femeie în toată firea. Machiată strident, cu o rochie de culoare roz, pompoasă și plină de volane, din care îi lipseau cu desăvârșire sânii, căci aceștia nu apar în copilărie, cu părul buclat și mândră tare de evenimentul la care participa, miresica de-abia își dădea seama ce se întâmplă, căci cel mai probabil se credea o prințesă în centrul atenției.

El – micuț, poate chiar mai mic decât ea, îmbrăcat lejer, într-un pulover gri și o pereche de pantaloni, un puradel zâmbitor și șocat, totodată, de zarva de acasă. În timp ce mireasa minoră era pregătită de mama focului, mirele se învârtea buimac prin mulțime, în timp ce familiile celor doi aruncau cu bani la lăutari, iar aceștia doar…își făceau datoria.

Și, pentru ca totul să fie cu fast mai mare, o persoană din anturajul familiei tigani „proaspeților căsătoriți” a postat imaginile pe Facebook, acolo unde au venit imediat valuri de reacții din partea oamenilor.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU