“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

POVESTEA ULUITOARE a unuia dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din România! Pe cine A INGROPAT in propria curte

ingropat

Serghei Mizil a povestit pentru “Stăpânii vedetelor” un episod foarte emoţionant din viaţa sa, care l-a marcat profund.

“A născut la mine în pat şi am dus-o jos, i-am construit un adăpost unde să îşi pună puii şi am adormit. Ea, săraca, venea cu un pui în gură să mi-l aducă mie, credeam că o să-i omoare. Nu putea să-i salveze. Căţelul îi aducea la mine ca “să-i resuscitez” şi nu înţelegeam. Am avut grijă mare de ei, nu îi ţineam legaţi, îi hrăneam… chiar dacă mai rupeau o floare, erau cuminţi. Am creat o legatură între ei şi mine. Orice câine latră, asta e rolul câinelui. Problema este că nu toată lumea suportă câinii.”

Serghei Mizil îşi aminteşte cu durere în suflet de animalul pe care l-a pierdut.

“Adevărul e că e foarte dureros să pierzi un caine, eu am pierdut unul, ne-am chinuit mult cu primul câine, fiind de talie mare, avea probleme cu picioarele. Nu am vrut să-l eutanasiem, îl ţineam jos, nu mai urca în casă, îl scoteam cu un cearceaf afară, am încercat cu toate medicamentele posibile, a avut o moarte naturală. Eu cu soţia mea am luat hotararea să moară de bătrâneţe, nu să-l eutanasiem.”

“Contribui cu bani la hrană, peste tot unde mă duc, ajut. Am propus o chestie, dar nimeni nu a luat-o în seamă. La restaurante se aruncă cateva zeci de kg de mâncare. Eu am avut chestia asta când aveam restaurant în Bucureşti şi le dădeam mâncare din restaurant, aşa e normal să facă toată lumea, este o risipă şi primul lucru ce ar trebui făcut, este să sterilizăm toţi câinii. ”

SURSA

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.