Povestea TERIBILĂ a decesului cu numărul 20, în România: Avea 49 de ani, a fost plimbat între spitale și a murit acasă. Ce greseala URIASA a facut


Alte patru decese ale unor persoane confirmate cu Covid-19 au fost anunţate, joi seară, de autorităţi. Bilanţul morţilor a ajuns la 22.

Însă, decesul cu numărul 20, așa cum este el anunțat de Guvern, atrage atenția. Este vorba despre un bărbat care nu se încadrează în grupa de vârstă cea mai afectată. Avea doar 49 de ani și era din Timiș.

Până să moară chiar în patul de acasă, omul a fost plimbat între spitale. Astfel, pe 20 martie, el s-a prezentat la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinc si radiologic). De acolo a fost trimis la Spitalul de Boli Infecţioase, după ce i s-a recomandat consult de specialitate.

Pacientul a spus că nu a călătorit în străinătate şi nici nu a fost contact al unei persoane pozitive.

În 21 martie, el s-a prezentat şi la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută, dar nu a fost internat.

În 24 martie, având stare deteriorată, a solicitat ambulanţă, i s-a recoltat proba de exudat pentru COVID-19 şi a fost lăsat la domiciliu. El a fost confirmat cu coronavirus în 26 martie, murind în aceeaşi zi. Autoritățile nu precizează dacă rezultatul testului a venit înainte de constatarea decesului sau după.

Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrită reumatoidă şi hipertensiune arterială).

Ce greseala uriasa  a facut

Printre cei care s-au întors din Franta în ultima perioadă au fost și copiii săi. Bucuria revederii a fost de scurtă durată, pentru că la după câteva zile, bărbatul s-a simțit rău.

A mers la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, dar nu s scos nicio vorbă despre întoarcerea copiilor săi din Franța. Nu a fost testat pentru COVID-19, așa că după consult i s-a recomandat un tratament și a fost trimis acasă.

Deoarece nu avea asigrare de sănătate, a mers la medicul de familie din Liebling pentru a-ii face injecțiile prescrise de medicii de la „Victor Babeș”.

Dup[ c\teva zile, medicul de familie a observat simptomele bărbatului și a chemat ambulanța.

De această dată a fost testat, iar rezultatu a fost pozitiv.

Până la venirea medicilor cu izoleta bărbatul a murit! Cunoscuții povestesc că în toată acest perioadă, timișoreanul a făcut diverse drumuri prin localitate, a mers la cumpărături, la biserică și a luat contact cu vecinii.

Medicul de familie care l-a tratat este acum este izolat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.