Povestea șocantă a unei femei care a fost declarată moartă de COVID-19, dar găsită în viață după două săptămâni


O femeie care a fost declarată moartă din cauza coronavirusului a fost găsită în viață la două săptămâni după ce familia îi organizase funeraliile. Cazul șocant s-a petrecut într-un spital din oraşul Guayaquil, Ecuador.

Femeia declarată moartă, în viață după 2 săptămâni, în Ecuador
Alba Mauri este o femeie în vârstă de 74 de ani care a fost declarată moartă de cadrele medicale din Ecuador, pe 27 martie. Având în vedere că bătrâna „a murit” din cauza infecției cu coronavirus membrii familiei au luat decizia de a duce trupul neînsuflețit al femeii la crematoriu.

Mare le-a fost mirarea când două săptămâni mai târziu familia acestei femei a fost anunțată că Alba Mauri este în viață. Se pare că în tot acest timp bătrâna s-a aflat în comă, iar joi, 23 aprilie, și-a revenit și le-a spus medicilor care este identitatea sa.

Identificarea de la distanță, prima „greșeală” făcută de medici?
Presa ecuadoriană scrie că familia bătrânei se bucură că a primit această veste frumoasă, însă își pune întrebări în legătură cu cenușa pe care au primit-o de la crematoriu și pe care o păstrează în casă.

„Mi-a fost teamă să mă uit la faţa ei. Am stat la un metru şi jumătate distanţă. Avea aceeaşi culoare a părului şi nuanţă a pielii”, a declarat nepotul femeii, cel care a mers să identifice cadavrul la spital, informează Reuters.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *