“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

POVESTEA SOCANTA a femeii șantajate emoțional să intre în ISIS. JIHADISTII au închis-o, bătut-o și violat-o

femeie isis
O tânără din SUA a intrat fără să vrea în Statul Islamic, fiind nevoită să aleagă între societatea liberă și fiica sa, pe care sul ei voia să o ia cu el, după înrolarea sa în Statul Islamic. Ulterior, femeia a fost închisă, torturată și abuzată sexual.

Totul s-a petrecut când cei doi, Samantha Sally (32 de ani) și Moussa Elhassani (soți și soție) s-au decis să plece în Maroc pentru ca el să se opereze mai ieftin la genunchi și să înceapă o viață nouă. Totuși, ea nu știa că soțul ei a fost recrutat în secret în armata jihadistă.

Inițial, el a venit cu un plan-capcană. Cei doi au zburat la Hong Kong ”pentru a transfera bani”, apoi au plecat în Turcia, iar de acolo în Siria, unde el s-a înrolat în armata ISIS. De fapt, planul a fost pus în aplicare pentru ca ei să evite suspiciunile de aderare la organizația teroristă.

Ajunsă la granița turco-siriană, femeia a avut două alegeri: să plece înapoi în Statele Unite și să-și lase fetița să plece cu tatăl ei sau să intre în Statul Islamic cu toții. A ales a doua variantă, mutându-se la Raqqua, scrie CNN.

”Poate că nu mi-aș mai fi văzut fata vreodată”, afirmă femeia în vârstă de 32 de ani, care s-a simțit ”ca un prizonier”.

Ajuns soldat în armata jihadistă, Elhassani s-a schimbat total. Nu mai venea cu lunile acasă, iar când se întorcea la familia lui, era agresiv. La un moment dat, ea a fost închisă de ISIS pentru trei luni, în timp ce era gravidă. Motivul? A încercat să scape din Statul Islamic și a fost acuzată de spionaj pentru Statele Unite.

În închisoare ea a fost torturată și violată, iar după ce chinul s-a închieiat, a fost trimisă înapoi la familia ei din suburibiile orașului Raqqa.

Banii stârși de cei doi în Statele Unite au fost folosiți de elhassani pentru a cumpăra două adolescente care erau puse la vânzare la ”piața de sclavi”. Inițial, el a cumpărat o tânără în vârstă de 17 ani, pentru a-i ține companie soției sale în timp ce el era plcat la rzboi. După ce a aus-o acasă, el a violat adolescenta ținută captivă. Ulterior, el a mai cumpărat o fată și mai tânără, care, la rândul ei, a fost violată de Elhassani.

”Încercam să păstrez banii, pentru că știam că el va muri și voi avea nevoie de bani”, a mai declarat femeia.

Într-un final, familia a reușit să scape din Raqqa în vara anului 2017, după un atac, în care Elhassani a murit. Totuși, calvarul nu s-a încheiat, având în vedere că a fost prinsă de autoritățile siriene și închisă alături de toți copiii ei. În prezent, viitorul nu este cert pentru ea, dar speră să că se va întoarce în Statele Unite.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.