Povestea familiei de români cu 15 copii care a scandalizat Anglia şi care locuieşte într-o casă cu numai trei dormitoare

familia-toma

Tabloidul britanic „Daily Mail“ alocă din nou spaţiu unei poveşti despre românii din Anglia. De data aceasta, este luată în vizor o familie formată din 17 membri.

Mihai (47 ani) şi Veronica (37 ani) au venit în Marea Britanie în urmă cu doi ani, în căutarea unei vieţi mai bune. Cei doi au în total 16 copii, cu vârste cuprinse între patru luni şi 19 ani. Pentru că nu îşi găseau o locuinţă în care să fie acceptaţi, Mihai a fost nevoit să mintă şi să spună că familia lui are doar şase membri. Acum, cele 17 suflete stau îngrămădite într-o casă cu trei camere.

În ciuda eforturilor familiei Toma de a încerca să obţină o casă care să aibă mai mult de trei dormitoare, primăria oraşului îşi face griji pentru banii şi beneficiile pe care ar fi obligaţi să le ofere legal familiei. Astfel, reprezentanţii primăriei fac tot posibilul ca familia Toma să nu primească o casă mai mare.

Cei de la ”Daily Mail” critică faptul că, în ciuda faptului că salariul lui Mihai Toma, electrian, este unul relativ modest, de 1.800 de lire pe lună, veniturile totale ale familiei ajung la 6.400 de lire pe lună. Asta pentru că statul britanic le oferă 4.600 de lire lunar sub formă de credite şi beneficii sociale.

Asta înseamnă că familia câştigă anual 77.000 de lire sterline, lucru care i-a scandalizat pe britanici. ”Familia română cu 17 membri care a minţit ca să primească o casă, locuieşte într-un imobil cu trei şi primesc beneficii anuale de 55 de mii de lire sterline”, titrează cei de la Daily mail, iar cei de la Daily Star, un alt tabloid britanic, ies în faţă cu ”Neruşinatul Mihai Toma şi neamul lui trăiesc într-o casă cu trei dormitoare, după ce s-au mutat în darnica Marea Britanie în urmă cu doi ani”.

„Sperăm să avem mai mult spaţiu. Nu ne aşteptăm la 10 dormitoare, însă avem nevoie de mai mult de trei. Oamenii ne vor judeca, dar nu am făcut rău. Am venit aici să avem o viaţă mai bună decât în România. Educaţia este bună şi sunt mai multe oportunităţi aici”, spune Veronica.

Familia de români locuieşte într-o casă din Stanmore, nordul Londrei. Opt dintre copiii românilor învaţă la şcoli britanice. Familia de români nu este eligibilă pentru o locuinţă socială, deoarece nu a trăit cel puţin 5 ani în Regatul Unit.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

 1. In Anglia e bine.In USA nu-ti da nimeni nici o locuinta,daca nu platesti chirie sau o cumperi.Statul nu ajuta pe nimeni.Nu mai inteleg nimic.

 2. Cum pastele masii sa faci ma 16 copii? Sa mai fii si muritor de foame si sa mai ai si pretentia sa primesti ajutoare sociale, adica sa ti-i creasca altii. Bah da pe astia chiar nu-i sterilizeza nimeni? Amandoi trebuie sterilizati. Si boul ala care nu de poate controla si scroafa aia care nu se poate opri din fatat.

  Cine crede ca oligofrenii astia doi se vor opri se inseala amarnic. Trebuie inteligenta sa poti face asa ceva, iar la astia doi lipseste cu desavarsire. Nu ar fi nici o surpriza sa fie si tolomaci religiosi care o ard aiurea cu "darul si faptura lui Dumnezeu" sau sunt Matorii lui Sulica de Ziua a Cinspea.

  Probabil sroafa o sa fete pana crapa pe masa de fatat la ginecologie. Sa nu mai vorbim de faptul ca scroafa asta este grav subnutrita si cu organismul demineralizat. Cum sa nasca copii sanatosi si la intervale asa scurte? Alea 3-4 Kg de "vitamine si minerale" pe care le dai afara la nastere nu se depun si nu se inlocuiesc usor in organism, mai ales daca esti sarac si un meniu bazat pe mamaliga cu cacat este un deliciu.

  Copiii aia sunt o povara pentru sistem. Totul costa educatia, ingrijirea medicala, etc. Dintr-un tont si o toanta ambii subnutriti nu pot sa iasa genii perfect sanatoase. Tot un tonti si toante subnutrite vor naste.

  Englezii aia au perfecta dreptate sa se oftice. Cum dracu sa le dai unor oligofreni care nici macar nu sunt conationalii lor si nici nu prea contribuie cu taxa si impozite, o caruta de bani nemunciti si casa gratis, care e iar e o caruta de bani. In UK pretul la case si chirii e foare mare.

  Si uite asa ajungi si ii dai dreptate unuia ca Farage. Englezii aia daca ar fi destepti le-ar face oligofrenilor astora doi bagajul si i-ar trimite acasa la coada vacii de unde au venit. Nu au nimic de pierdut, ba chiar de castigat.

  Au plecat afara hoarde de curve, hoti si asistati sociali. Astia sunt cei care fac imaginea Romaniei azi. Doctorii, ingierii, specialistii IT si toti oamenii care muncesc cinstit afara nu ii vezi prin presa si nu se vorbeste despe ei. In schimb toata presa e calare pe cretinopati romani si tigani. Ne mai miram ca romanii sunt vazuti rau in Europa.

  Si da ajutoarele sociale trebuie sa aibe o limita. Nu poti sa dai bani si servicii gratis cu nemiluita unor handicapati mintal care nu contibuie de loc sau doar putin la bugetul de stat. Este normal sa ne ajutam dar nu oricum. Ai 2-3-4 copii? Sunt de acord sa platesc taxe si impozite pentru scolarizare, asistenta medicala, etc. Ai facut 5? Ia plateste-ti singur ca eu nu "produc" bani la toaleta si nu sunt obligat sa-ti cresc tie progeniturile. Pune mana si plateste-ti singur si educatia copiilor si tratamentul medical si totul. Acelasi lucru este valabil si pentru mine. De ce sa platesti tu pentu ca eu am facut x copii? Nu este obligatia ta sa-mi cresti mie copii. Poate tu ai 1 sau 2, sau nu ai de loc.

  Statul asta social in care toti tampitii vor bani si servicii gratis ca "e dreptul lor" trebuie sa moara. Cretinopatu are drepturi doar pentru simplul motiv ca exista.

  Sistemul trebuie sa fie foarte simplu: contribui mult => primesti mult, contribui putin => primesti putin, nu contribui de loc => nu primesti de loc. Ia sa lasam natura sa faca ce are de facut, adca "selectie".

  Si culmea, ne mai miram sa toti analfabetii pe la sate si tiganii se inmultesc necontrolat.

 3. Astia sint pocaiti si fac asa cum le-a poruncit zeul, se-mpuiaza fara numar, ca sobolanii. Mai are cineva vreo indoiala ca traim intr-o lume cretina? Complet cretina? Sistemul are nevoie de sclavi, deci retardatii care se-mpuiaza necontrolat sint mai mult decit bineveniti. Altfel am avea mai multi oameni isteti, mai buni, omenirea ar fi mai buna, dar cine vrea asta? Prietenii stiu de ce….

 4. Ajutoarele sociale ar trebui sa opreasca la plodul nr. 2. Sau sa se adopte politica chinezilor. Ai facut mai mult de un plod, te-am sanctionat! Da' nexam, n-ai sa vezi, deja am spus de ce. Am aceeasi virsta cu imbecila asta de fatatoare si zici ca e bunica mea. De, sa crapi de 16 ori ca dobitoaca, e ceva, te rasplateste barbosu' din ceruri!

Lasa un comentariu