Povestea de film a unui tânăr de 20 de ani: ATACAT de rechin și MUȘCAT de CAP de un URS

Un adolescent de 20 de ani a avut parte de adrenalină cât alții într-o viață. Originar din Colorado, acesta și-a povestit ultimul eveniment terifiant prin care care a trecut.

În timp ce făcea surf în Hawaii, tânărul a supraviețuit în mod miraculos atacului unui rechin. Numai că acesta a fost la un pas de moarte de mai multe ori. Anul trecut un urs l-a mușcat de cap, iar în urmă cu trei ani a fost mușcat de un șarpe veninos, scrie Honolulu Star-Advertiser.

Dylan McWilliams se afla în vacanță, în Hawaii, și făcea surfing în apele oceanului. La un moment dat, un val l-a răsturnat de pe placă, la doar 9 metri de mal. Atunci, spune tânărul, a simțit o durere intensă în gamba dreaptă. „La început, m-am panicat. Nu știam dacă mi-am pierdut jumătate de picior sau ce s-a întâmplat”, a declarat Dylan, care spune că apa din jurul său s-a umplut rapid de sânge.

Când s-a uitat mai bine, a văzut rechinul care îl apucase de picior. „L-am împins, l-am lovit și am început să înot spre mal”, spune el.

VEZI SI: UIMITOR!Cercetătorii au descoperit un nou MEDICAMENT pentru vindecarea CANCERULUI! Reușită de peste 80%

Tânărul a reușit să ajungă la mal, unde turiștii aflați la plajă i-au acordat primele îngrijiri și au chemat ambulanța. Dylan l-a ales cu o tăietură adâncă la picior, însă a avut noroc: rănile nu erau de natură să îi pună viața în pericol.

Dylan McWilliams nu se află la prima pățanie petrecută în natură. Anul trecut, el a fost mușcat de cap de un urs, în timp ce dormea într-o tabără în munți. „Nu am crezut niciodată că voi fi atacat de un urs. M-am trezit cu o durere acută la cap. Ursul mă apucase de cap și mă târa pe jos”, spunea atunci tânărul într-un interviu acordat CBS4.

Iar în urmă cu trei ani, când făcea un traseu în Moab, statul Utah, Dylan a fost mușcat de un șarpe cu clopoței. În ciuda accidentelor pe care le-a suferit până la 20 de ani, tânărul spune că nu va lăsa nimic să îi distrugă pasiunea pentru natură și călătorit.

VEZI SI: DRAGNEA „CEAUSISTUL” va impune o strategie pentru toate guvernele viitoare, SCHIMBAND SOARTA ROMANIEI – Nimeni nu-si imagina asta!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile