Povestea de film a unui tânăr de 20 de ani: ATACAT de rechin și MUȘCAT de CAP de un URS

Un adolescent de 20 de ani a avut parte de adrenalină cât alții într-o viață. Originar din Colorado, acesta și-a povestit ultimul eveniment terifiant prin care care a trecut.

În timp ce făcea surf în Hawaii, tânărul a supraviețuit în mod miraculos atacului unui rechin. Numai că acesta a fost la un pas de moarte de mai multe ori. Anul trecut un urs l-a mușcat de cap, iar în urmă cu trei ani a fost mușcat de un șarpe veninos, scrie Honolulu Star-Advertiser.

Dylan McWilliams se afla în vacanță, în Hawaii, și făcea surfing în apele oceanului. La un moment dat, un val l-a răsturnat de pe placă, la doar 9 metri de mal. Atunci, spune tânărul, a simțit o durere intensă în gamba dreaptă. „La început, m-am panicat. Nu știam dacă mi-am pierdut jumătate de picior sau ce s-a întâmplat”, a declarat Dylan, care spune că apa din jurul său s-a umplut rapid de sânge.

Când s-a uitat mai bine, a văzut rechinul care îl apucase de picior. „L-am împins, l-am lovit și am început să înot spre mal”, spune el.

VEZI SI: UIMITOR!Cercetătorii au descoperit un nou MEDICAMENT pentru vindecarea CANCERULUI! Reușită de peste 80%

Tânărul a reușit să ajungă la mal, unde turiștii aflați la plajă i-au acordat primele îngrijiri și au chemat ambulanța. Dylan l-a ales cu o tăietură adâncă la picior, însă a avut noroc: rănile nu erau de natură să îi pună viața în pericol.

Dylan McWilliams nu se află la prima pățanie petrecută în natură. Anul trecut, el a fost mușcat de cap de un urs, în timp ce dormea într-o tabără în munți. „Nu am crezut niciodată că voi fi atacat de un urs. M-am trezit cu o durere acută la cap. Ursul mă apucase de cap și mă târa pe jos”, spunea atunci tânărul într-un interviu acordat CBS4.

Iar în urmă cu trei ani, când făcea un traseu în Moab, statul Utah, Dylan a fost mușcat de un șarpe cu clopoței. În ciuda accidentelor pe care le-a suferit până la 20 de ani, tânărul spune că nu va lăsa nimic să îi distrugă pasiunea pentru natură și călătorit.

VEZI SI: DRAGNEA „CEAUSISTUL” va impune o strategie pentru toate guvernele viitoare, SCHIMBAND SOARTA ROMANIEI – Nimeni nu-si imagina asta!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.