Povestea cutremurătoare a sportivului ucis cu sânge rece de TIGANI. Cristian Gălbenuşe devinise tătic în urmă cu o lună

ga1

Atac sângeros într-un bar din Slatina! Un sportiv de performanţă a fost omorât într-o încăierare. Tânărul de 24 de ani a fost înjunghiat de un ţigan periculos şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Cristian Gălbenuşe fusese chemat de patronul localului să liniştească tiganii care făceau un scandal monstru. Nu a mai apucat însă, a fost atacat cu un cuţit şi a căzut fără suflare la pământ. Sportivul era proaspăt căsătorit şi avea un băieţel de doar o lună de zile.

Cristian Gălbenuşe a fost ucis sâmbătă dimineaţa, în jurul orelor 03.00, într-un pub din Slatina de un tigan periculos.

În urma lui a rămas un copil de doar o lună. Anul trecut s-a căsătorit cu frumoasa lui iubită, iar în iunie cei doi au devenit părinţii unui băieţel, Erick Sorin Andrei.

Cristi Gălbenuşe a postat o fotografie pe Facebook CU CÂTEVA ORE înainte de a fi UCIS. Vezi ce făcea sportivul

Scandalul ar fi fost declanşat de către un grup de rromi aflat la acel moment în localul anterior menţionat al căror comportament îi inoportuna pe ceilalţi clienţi.

Potrivit declaraţiilor unor martori, patronul barului ar fi încercat să îi convingă pe scandalagii că atitudinea lor îi deranjează pe ceilalţi clienţi, dar membrii grupului de rromi au continuat să se simtă „ca acasă”.

Potrivit adevarul.ro, patronul localului l-a chemat în ajutor pe Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, 24 de ani, boxer de performanţă, nepot al lui Constantin Gălbenuşe, cel mai titrat antrenor de box din judeţul Olt ce activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

Tânărul sportiv, cunoscut ca având un comportament calm, ar fi încercat, la rândul său, să tempereze atmosfera şi să îi convingă pe clienţii recalcitranţi să părăsească în linişte barul, dar, în schimb, s-a ales cu mai multe lovituri de cuţit.

Nepotul antrenorului de box a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit.

ga2 ga3

 

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

10 comentarii

  1. Turcu Claudia

    Cruzime dusa la extrem.Regretele sunt prea putine pentru o pierdere de viata…dar problema e, cati tineri,sunt dusi la spital batuti de tigani, cati elevi dau bani sa poata exista , sa fie lasati in pace, de tigani….MULTE DE SPUS, DAR O ATITUDINE TREBUIE LUATA!

  2. Lasatii ma ca ei sunt speciali , sunt si ei "oameni" care au tratament special in tara noastra si nu se ia nicio masura impotriva lor la cate fac , trebuia hitler sa-si termine treaba si sa-i stearga de pe fata pamantului pe acesti spurcati

  3. e timpul ca etnicii romani sa ia atitudine ca in Ungaria si Bulgaria ! doar asa cand vomiesi multi si vom bate in tigani ca in sacii cu cartifi atunci vom avea pace inter-etnica !

  4. Pacat ca o viata a fost curmata, insa se putea evita. patronul nu avea ce sa il cheme pe baiat sa ii calmeze pe cetatiganii respectivi. exista 112 si gata. baiatul ala, oricat de bun boxer era nu putea face fata la mai mult de 2 adversari, e o chestie de logica. intr-adevar sunt cel mai mare sustinator al luarii de atitudine impotriva indivizilor din aceasta etnie care sunt o plaga pentru societate, si ineducabili.

  5. In Constanta se vrea a face o miscare impotriva tiganilor. RDR (Romania Doar pentru Romani) o miscare care nu promite, ea tace si face ceea ce alti pot dar nu vor sa faca. Este timpul sa luam atitudine impotriva tiganilor de pretutindeni. Putin ne pasa ce spune Europa. Daca cei din vest ii plac atat de mult sa ii ia la ei acasa. RDR cere sa li se retraga cetatenia si absolut orice drept tuturor tiganilor din tara noastra. Romania nu a avut , nu are si nici nu va avea vre-o data nevoie de tigani. RDR nu va tolera impertinenta, ostilitatile si faradelegile tiganilor fata de romani.Pentru cei ce vor sa fie membrii in RDR si pentru aliante puteti sa va scrieti intentiile aici: [fara reclama]

  6. Sunt si ei niste sufletele… ha?

  7. Degeaba il plangem pe Cristi. E vina noastra ca nu facem ceva pana la urma majoritatea romanilor suntem fricosi deja ne e frica sa sunam la 112 sa anuntam ce se intampla.Tinerii sunt cei mai vulnerabili si intr-adevar nu mai vad un loc sigur cu exceptia propriei locuinte. Pana si la scoala, la munca sau in mall dai de creaturi care au impresia ca sunt sefi. Aici pe net vorbim prea multi, afara..putini sunt cei ce risca totul, sa isi faca singuri dreptate.

  8. faza cu hitler de acord cea cu 112 astia cam cunosc pe titi militienii asa ca ramin la a lua atitudine dar din pacate nu prea ai cu cine oare gresesc daca zic ca ne ar prinde bine un kkk?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *