Povestea batranului caruia TIGANII i-au scos un OCHI

Bărbatul căruia doi tineri ţigani i-au scos ochiul cu o piatră, pentru că a avut curajul să le spună să se comporte civilizat într-un autobuz, a stat de vorbă în premieră cu o echipă Neptun TV.

Aflat încă pe patul de spital, constănţeanul de 64 de ani nu suferă că şi-a pierdut un ochi, cât pentru faptul că nu i-a luat nimeni apărarea, dintre cei care se aflau în mijlocul de transport în comun. Deşi poliţia a stat de vorbă cu el, nu a reuşit până în acest moment să le facă un portret robot celor doi atacatori.

Ioan Bangal este de 5 zile pe patul de spital. Nu are mari dureri pentru că îl ajută calmantele pe care i le administrează asistentele. Dar în tot acest timp scurs de la nenorocirea care i-a schimbat viaţa, s-a gândit cât de nedreaptă a fost viaţa cu el.

A vrut să facă un bine. Era o zi de joi şi a urcat într-un mijloc de transport în comun de pe linia 44. În el, doi tineri ţigani înjurau ca la uşa cortului, iar pensionarul nu a suportat să vadă că toate acestea se întâmplă de faţă cu mai mulţi copii. Aşa că le-a atras atenţia că se află între oameni şi să se comporte ca atare. Indivizii s-au răzbunat crunt, la scurt timp după ce bărbatul a coborât din autobuz.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Nimeni din autobuz nu i-a luat apărarea

Iar bărbatul a ajuns să spună aceste lucruri, pentru că nimeni din mijlocul de transport în comun nu i-a luat apărarea şi nici nu l-a ajutat când a fost atacat. În cele din urmă, un paznic din zonă l-a văzut căzut la pământ plin de sânge şi a sunat la 112. Aşa a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa, unde va mai sta ceva vreme.

Medicii nu i-au putut salva ochiul zdrobit, iar bărbatul încă aşteaptă să i se refacă oasele feţei, fracturate de lovitura violentă, care se vindecă mai greu la vârsta lui. Spune că zilele trecute, când a avut puterea să vorbească, le-a descris poliţiştilor cum arată cei doi tineri care l-au atacat.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Este supărat că nici măcar după ce cazul lui a fost mediatizat, niciunul dintre călătorii care se aflau alături de el în autobuz şi i-au văzut pe cei doi atacatori nu a mers la poliţie să le dea oamenilor legii detalii despre ei, ca să poată fi prinşi. Cazul nu este însă închis.

Poliţiştii fac încă o dată un apel către cei care au fost martori ai agresiunii să le dea orice informaţie legată de cei doi atacatori, chiar şi sub protecţia anonimatului. Trebuie să se gândească la faptul că agresorii unui om care a vrut să facă un bine nu trebuie să rămână nepedepsiţi. De Olimpia Ceara – Reporter NTV

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.