Poveste de film. Un român care și-a sedus fosta cumnată cu 17 ani mai tânără a fost vânat prin Europa și ucis la Paris de socrul lui

Un român de 66 de ani este judecat pentru crimă în Franța, după ce și-a ucis ginerele, în 2020. Cazul a stârnit interesul presei din hexagon, pentru că are în spate o poveste ca de film. Bărbatul acuzat de crimă a spus că, de fapt, totul a fost un accident și că el a vrut să-și salveze fiica din mâinile unui om care-i făcea rău. Se pare că suspectul de crimă pornise într-o adevărată vânătoare de oameni prin Europa, în căutarea ginerelui pe care îl considera periculos.

Crima s-a petrecut pe data de 24 iunie 2020, în fața unui restaurant de pe strada d’Abbeville din arondismentul 10, din Paris. Suspectul, Dorian B. – un nume fictiv dat de anchetatotorii francezi – care purta mască facială, o șapcă și ochelari de soare, s-a apropiat de ginerele lui, Marius B., care era în compania soției lui, în vârstă de 18 ani, în același timp fiica lui Dorian B.. Cei doi bărbați s-au încăierat, iar Dorin și-a înjunghiat în gât ginerele cu un cuțit pe care îl avea la el. După ce a comis gestul, el și-a dat jos masca și ochelarii, ca să-i arate agresorului cine este, potrivit actu.fr .

Citiți și:  Ucraina inundă Europa cu grâu infestat!

Dorin B. a fost arestat câteva zile mai târziu, în Marea Britanie. Adus în Franța, el a spus că a vrut să-l înjunghie pe ginerele lui în picior, ca să o poată lua pe fiica lui de lângă el. Acesta le-a mai explicat polițiștilor că ginerele lui era dependent de droguri, îi bătea fata și că avea de gând să o oblige să se prostitueze.

Toată povestea a început cu câțiva ani înainte, când Marius B. s-a căsătorit cu fiica cea mare a lui Dorian. Se pare că în timpul căsniciei Marius a început să consume droguri și era adesea violent cu soția lui. Într-un final, cei doi au divorțat, dar Marius a sedus-o pe sora mai mică a fostei soții și au început o relație. La momentul respectiv, întreaga familie locuia în Marea Britanie.

Dar Marius și-a luat noua parteneră și au plecat în Belgia. Dorian a pleacat în căutarea lor și i-a găsit la Bruxelles. A izbucnit atunci o ceartă, Dorian și-a lovit fiica și a fost arestat, dar eliberat la scurt timp.

Citiți și:  Ordin de la UE. Ariile naturale protejate, interzise populației

S-a întors în Marea Britanie și după un timp a aflat de la un prieten că fiica lui, aflată deja la Paris, lua bătaie de la Marius și că acesta ar avea de gând să o „vândă albanezilor” pentru prostituție.

Dorian B. a plecat spre Paris pentru a-și salva fiica. „Mi-a fost teamă că o va ucide și atunci mi-am spus că mi-ar părea rău dacă nu mă duc”, le-a spus acuzatul anchetatorilor.

Ajuns în capitala Franței, Dorian B. s-ar fi dus și la Ambasada României, ca să ceară ajutor pentru a-și găsi fiica, spune el. Însă prietenul lui i-a indicat zona în care își făceau veacul Marius și soția lui și exact acolo i-a găsit în ziua crimei.

Dorian B. a spus că inițial i-a urmărit pe cei doi și a încercat să sune la poliție, dar ulterior a decis să acționeze pe cont propriul.

Procesul lui Dorian B. continuă până pe data de 27 ianuarie 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *