Pot intra peste tine in apartament! Legea intră în vigoare de azi

Se schimbă legea! Polițiștii pot intra peste tine în apartament. Oamenii legii au primit puteri sporite. Mare atenție! Legea este în vigoare chiar de astăzi. Chiar și cuantumul amenzilor a crescut simțitor.

S-a declanșat alerta printre români. Chiar de astăzi a intrat în vigoare o lege extrem de dură. Datorită acesteia, polițiștii vor avea puteri sporite. Pot intra peste tine în casă.

Poliția intră peste tine în casă
Sunt prevederi extrem de dure prin care oamenii legii pot să intre peste tine în casă. Dar asta nu e tot. Dacă un șofer a fost tras pe dreapta și refuză să dea documentele agenților rutieri, aceștia vor avea posibilitatea de a îl imobiliza și de a îl duce la secție pe șoferul respectiv.

Ba mai mult, poliția pot intra fără mandat în locuințe, însă numai în patru situații speciale după cum urmează: atunci când este pusă în pericol viața unui om, când are loc o infracțiune flagrantă de violență domestică, în caz de epidemie sau de pericol la siguranța națională.

Legea lui Carmen Dan și Florin Iordache
Această lege a fost inițiată de pesediștii Carmen Dan și Florin Iordache. Apoi, a fost adoptată de Parlament. Pe lângă asta, amenzile pentru cei care refuză să se legitimeze pot crește de până la 3 ori.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *