Postul sionist Pro TV și spălarea creierului

În acest weekend m-am uitat la Pro TV pentru prima dată în ultimii zece ani. De fapt nu m-am uitat, ci am fost nevoit s-o fac întrucât hotelul în care eram cazat avea instalate în restaurantul pentru mic dejun vreo patru ecrane, câte unul pe fiecare perete, din care măcănea non stop respectivul post. Vrei, nu vrei, asculţi.

Ideea e că m-am înfiorat. Pur şi simplu nu-mi imaginam că poate exista aşa ceva. Tot, dar absolut tot ceea ce se numeşte ştire pe respectivul post este propagandă. Asta indiferent că vorbim de politică, monden, fapt divers, sport sau meteo. Absolut tot are câte-o conotaţie propagandistică.

Brusc am înţeles şi de unde apar atâţia spălaţi pe creier. Nu mă îndoiesc că şi ceea ce numesc cei din post „divertisment” e la fel de injectat de abjecta propagandă. Ascultând zilnic aberaţiile pe care respectivii le numesc ştiri sau emisiuni nu ai altă şansă decât să devii un „conform”, un imbecil care nu face altceva decât să se lase teleghidat de acea maşinărie infamă.

Ceea ce nu înţeleg este motivul pentru care CNA-ul nu a interzis încă acest post. Pro TV nu e post, e o sectă care practică la scară mare spălarea pe creier. Totuşi, de ce nu intervin autorităţile? Şi dacă nu intervin, de ce naiba le mai plătim? În condiţiile în care imbecilizarea practicată la Pro TV se numeşte „jurnalism” cred că nu mai are sens să mai discutăm despre vreo autoritate în domeniu. Ori lăsăm totul la liber, ori desfiinţăm căpuşele. Cale de mijloc n-are cum să existe.

Dacă vă întrebaţi cum de există subspecii din care fac parte unii ca Guran, Cartianu, Cristian Tudor Popescu, Orcan ș.a.m.d. răspunsul îl aveţi în existenţa acestui trust. Probabil cea mai mare prostie a lui Adrian Năstase a fost scutirea de taxe pe care a aplicat-o acestui post. Ştiu, a făcut-o crezând că se va va salva pe sine. În fapt şi-a croit cel mai scurt drum către groapă.

Şi mai e un aspect pe care vreau să-l subliniez. Tuturor urmăritorilor acestui aşa-zis post TV li se insuflă ideea că sunt inteligenţi, că fac parte dintr-o elită. Asta în timp ce stau cu ochii zgâiţi la programe special gândite pentru oligofreni. Aici este reţeta celui mai periculos exemplar al rasei umane: prostul care se crede deştept.

E o tehnică intens utilizată de secte: adeptul nostru deţine adevărul, e un luminat, e un păstrător al „secretului”. Însă utilizarea acestei tehnici rudimentare la o asemenea scară numai nişte imbecili precum americanii puteau s-o patenteze. Importul aberant pe care l-am făcut prin intermediul PRO TV face victime deoarece ceea ce am importat e o tehnologie de ideologizare şi imbecilizare a maselor. Sper ca la un moment-dat să bată cineva cu pumnul în masă şi să pună capăt acestei farse golăneşti.

PRO TV nu trebuie doar interzis. Cei responsabili pentru aplicarea tehnicilor de hipnoză în masă şi spălare de creiere ar trebui condamnaţi la ani grei de temniţă în care să li se spele creierul în aceeaşi manieră în care ei o fac ei cu milioanele de nefericiţi care le pică în capcană. Gândiţi-vă bine la la asta! Autor: Dan Diaconu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *