Postul NASUL TV amendat pentru afirmatii “ANTISEMITE”

Postul Nașul TV, condus de Radu Moraru, a fost sancționat marţi de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) cu suma de 40.000 de lei deoarece în cadrul unei emisiuni moderate de Laurențiu Primo s-ar fi făcut nişte afirmaţii “antisemite”.

Emisiunea în cauză a fost realizată de Laurențiu Primo și preluată de Nașul TV. În cadrul discuţiilor s-a afirmat că scopul vizitei din luna ianuarie a președintelui României, Traian Băsescu, în Israel ar fi fost discutarea, împreună cu „stăpânii săi”, a legii prin care cetățenilor străini li se permite să cumpere terenuri agricole în România.

basescu-israel

Prezent la faţa locului când s-a discutat sancţionarea postului său de televiziunea, Radu Moraru a declarat că Laurențiu Primo “este un colaborator. El și-a făcut o emisiune pe internet și o preluăm de acolo. Ea este produsă la Brașov. E un caz foarte delicat. Eu am avut o discuție cu Laurențiu Primo. Nu cred că el este antisemit, că are un comportament antisemit sau exprimări. De aceea era bine să știm care sunt exact acuzațiile. Ce face el, în stilul său pamfletar, de multe ori exagerează pentru că nu are cunoștințe foarte bune, e părerist.”

Citiți și:  SONDAJ OFICIAL: 11 milioane de adulți în Marea Britanie cred că evreii se află în spatele răspândirii COVID-19 pentru câștig financiar

Laura Georgescu, membră CNA, a precizat că din moment ce emisiunea este difuzată sub sigla Nașul TV, aceștia trebuie să și-o asume, informează Pagina de media.

Pe de altă parte, Valentin Jucan a ținut să menţioneze că situația Nașul TV nu se compară cu colindul antisemit difuzat de TVR în luna decembrie. „Să nu ducem lucruri prea departe. Hai să separăm lucrurile și să nu ajungem la instigarea la ură. Am văzut alte emisiuni care au avut șiruri de emisiuni care au spus că localități întregi au fost retrocedate unor persoane de etnie maghiară. Într-adevăr afirmațiile nu sunt normale dar în nciun caz nu putem face comparație cu ce s-a întâmplat la TVR”, a declarat Jucan. Sursa: FrontPress.ro

Citiți și:  Jews Portray Peaceful Coronavirus Protests In Berlin As ‘Antisemitic’ Nazi Uprising

laurentiu-primo3

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
dukenazy
dukenazy
6 ani in urma cu

Statul România cat și instituțiile sale nu sunt conduse de romani. E clar ca executa orice cere Israel, conducătorul inclusiv și al SUA. CNA este o instituție de tip comunist care cenzurează exprimarea libera.