“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALIdioti

Porcării de prin presa cosmopolită: „Cea mai sexy avocată din lume”…

Denise Rocha s OnlyFans wedding 7012

Denise Rocha este cunoscută pentru pozele ei hot de pe Instagram, dar recent a întors din nou capetele. Recent a fost supranumită „muza plajei”, în timp ce a uimit într-un costum de baie decupat!

Denise Rocha a întors capetele recent când a ajuns pe plajă. A fost văzută în timp ce se plimba de-a lungul plajei purtând un costum de baie cu imprimeu armat.

Influencerița este în prezent una dintre vedetele OnlyFans, dar a decis să revină la studii pentru a afla mai multe despre un subiect care i-a atras atenția în ultimii ani. Ea a anunțat anterior că începe un curs de sexologie în Brazilia.

„Întotdeauna mi-a plăcut să mă dedic unei noi experiențe și această temă, din păcate, încă implică multe tabuuri”, a spus ea. „Trebuie să schimbăm asta. Vreau să înțeleg mai bine să fiu și eu parte din această schimbare”.

Recent, tânăra a aprins instant imaginația fanilor săi atunci când a publicat o fotografie în care apare stând pe digul din preajma unei mări. Îmbrăcată cu un costum de baie, ce a lăsat foarte puțin imaginației, cea cunoscută drept „cea mai sexy avocată din lume” a întors toate privirile celor prezenți pe plajă, relatează dailystar.co.uk .

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.