Ponta și Corlățean sunt pasibili de închisoare

corlatean-ponta

Ponta și Corlățean sunt pasibili de închisoare de la 6 luni la 3 ani pentru împiedicarea exercitării dreptului la vot, conform Codului Penal.
Cât popcorn a mâncat Ponta în timp ce mii de români din Disporă au stat ore în șir ca să-și exercite dreptul la vot? Oare Ponta și Corlățean au citit prevederile noului Cod Penal în timp ce mâncau popcorn? Bănuiesc că au citit doar proiectul de lege al amnistiei și grațierii corupților.
Iată ce spune art. 385 din noul Cod Penal legat de împiedicarea exercitării drepturilor electorale:
(1) Împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
Înainte de a fi candidat la prezidențiale, Ponta este premier. Condițiile deplorabile asigurate de guvernul PSD pentru desfășurarea alegerilor în Diasporă nu pot rămâne nesancționate. Ce măsuri a luat? Niciuna. Ce a afirmat Ponta azi noapte? Că este extrem de mândru că este român. Ce scandau românii? Demisia. Ce face Justiția? Vom vedea.
Noi știm ce trebuie să facem în turul II: alegem între șmecherie și seriozitate. Din șmecherie câștigă doar șmecherii, pe termen scurt. Din seriozitate, câștigă oamenii de treabă, pe termen lung. Vom da o șansă României lucrului bine făcut în favoarea românilor demni, cinstiți și cu bun simț. Îl vom susține pe Klaus Iohannis. – Sursa: Stiripesurse

Citiți și:  Traian Băsescu: Scenariu APOCALIPTIC pentru România

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile