Ponta, SCENARIU TERIBIL: ‘Liviu Dragnea o EXECUTĂ pe Viorica Dăncilă’. Cine vine in loc


Liviu Dragnea a criticat-o, în ultimele zile, de mai multe ori pe Viorica Dăncilă, atât din cauza OUG pe justiție, pe care s-a angajat că le dă și nu s-a ținut de cuvânt, dar și din cauza celor două femei ministru, Rovana Plumb și Natalia Intotero, candidate la europarlamentare, care trebuie să demisioneze din Guvern, în viziunea liderului PSD, dar nu și în cea a premierului.

Victor Ponta crede că Dăncilă e următoarea ”victimă” a lui Dragnea, deși șeful social-democraților a promis că nu lasă țara fără premier.

”E semn că dacă scapă mâine de dosar, următoarea victimă e doamna Dăncilă. Așa a zis și cu Grindeanu, așa a zis și cu Tudose. E următoarea pe listă. Doamna Carmen Dan e viitorul prim-ministru. Dacă PSD ia 30% la alegeri, iar Pro România ia 10%, imediat vin 20 de deputați la noi.”, a spus Victor Ponta la România TV, miercuri seara, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.