Ponta, pus la zid: „Minte mai mult decât mănâncă!”


Dumitru Dragomir, fostul președintele al LPF, a răbufinit din nou la adresa lui Victor Ponta, liderul Pro România. Fostul șef al LPF a rememorat un episod în care a fost implicat și ex-premierul României.

Fostul șef al Ligii a dezvăluit un nou episod pe care l-a avut în prim-plan pe Victor Ponta, cel pe care îl consideră vinovat pentru condamnarea de 7 ani de închisoare.

„Am văzut cum premierul Ponta apare în poză cu președinții să mă curețe. Ar fi trebuit că după toate procesele să mi dea banii înapoi, cei cheltuiți pe procese. A fost un puci al premierului Ponta și al lui Dragnea. Acum a venit confirmarea.

M-a sunat și un arbitru care mi-a spus că au mai fost doi președinți care au făcut poze și încă nu au apărut. Un președinte are poză din lift cu Ponta, Dragnea, patronul și președintele unei echipe. Are și el poza. Erau în lift când le-a promis amnistie fiscală să nu fiu eu ales.

M-a sunat azi (n.r. sâmbătă, 30 mai) Porumboiu, care a votat cu Gino, mi-a spus: «Da, domne, Ponta te-a curățat». Azi mi-a spus, când mi-a urat la mulți ani. La România TV, când ne-am intersectat, Ponta a recunoscut și nu regretă. Era că un act de bravură, cât de tare a fost el.

I-am spus: «Bine, mă, nenorocitule, nu sunt supărat că m-ai dat afară de la Ligă, ci pentru că m-ai băgat la pușcărie nevinovat». A spus că nu a știut, dar mințea. Știa că Gino s-a constiuit parte civilă în fals. Să mă bage la pușcărie.

Atunci el a mai vrut să spună ceva, dar dacă nu se oprea pusesem mâna pe un scaun și-l alergam prin toată televiziunea lor. Gino m-a avertizat că dacă nu-l las pe Ponta în pace până luni mă arestează și până luni m-au luat, dar am avut noroc cu judecătorii care au avut nevoie de probe.

Lui Porumboiu i-au dat amendă de 17 milioane de euro pentru 17 vaci. Se judecă și în zilele noastre. Ponta îl avea naș pe Maior, șeful securității și din altă căsătorie îl avea naș pe Oprea. Când ai doi asemenea nași și ești prim-ministru poți să iei gâtul oricui. Când îl văd la televizor… minte mai mult decât mănâncă. Cum să-l cred când știu ce a făcut”, a spus Dumitru Dragomir, la Radio Sport 1.

În 2017, Dragomir a acordat un interviu senzațional pentru EVZ, în care a povestit cum a fost „lucrat” de Victor Ponta, în ceea ce privește alegerile de la LPF, din 2014.

„La alegeri a fost lucrătură politică. S-au făcut presiuni mari ca eu să fiu schimbat, pentru aveau nevoie de un om lor, care să răspundă la comenzi. După ce l-a instalat pe Gino Iorgulescu, Ponta a vrut să mă și aresteze.

Pentru că era vorba despre bani, despre mulți bani, iar Ponta, care se pregătea de campania prezidențială din 2014, avea nevoie de finanțare. Totul a început cu o discuție pe care eu am avut-o cu Arpad Psazkany, patron la CFR Cluj, în anii ăia. El mi-a spus să-i cedez lui drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I, fără licitație. I-am răspuns că nu pot să fac așa ceva, că e ilegal, că ne ducem la pușcărie, că se va sesiza Consiliul Concurenței.

Erau oameni pe care mă bazam, în rândul conducătorilor de fotbal. Ioan Niculae, de la Astra Giurgiu, a fost la întâlnirea pe care au avuto președinții cu Victor Ponta și Liviu Dragnea. El a fost caracter. Mi-a dat noaptea telefon și m-am întâlnit cu el la hotelul meu și mi-a zis: «Băi, nea Mitică, uite care e problema. Te curăță ăștia mâine». «Du-te, bă, de aici» i-am zis eu. Eram stăpân pe 14 voturi din 18. Îi zic: «Bă, Ioane, fi-ți-ar Ponta al dracu’». «Fii atent, dacă mâine nu te curăță, poimâine te arestează. Dar, eu votez cu tine, îți va arăta Dinu Gheorghe votul»”, mărturisea Dumitru Dragomir.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.