Ponta, ipoteză BOMBĂ: Dragnea o va MAZILI pe Viorica Dăncilă


Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că l-a văzut pe Liviu Dragnea că și-a ”ascuțit cuțitul” și pregătește mazilirea Vioricăi Dăncilă. Ponta consideră că Liviu Dragnea așteaptă ca judecătorii CCR să îi albească cazierul, iar odată ce își rezolvă problemele penale atunci va cere partidului funcția de premier.

”Cu doamna Dăncilă nu este doar de ochii lumii. El așa face: își aranjează o emisiune la TV în care se duce și lansează ironii la adresa premierului. Și-a ascuțit cuțitul și așteaptă să îl bage în spate. Nu știu cu ce l-a supărat doamna Dăncilă, cred că nu merge la Bruxelles să se bată suficient, nu îl mai suportă pe Darius Vâlcov, nu știu ce este, dar nu este de ochii lumii.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

Deja aseară i-am văzut cuțitul în mână lui Dragnea, l-am văzut pentru că așa a făcut și cu mine și cu Grindeanu și cu Tudose. Când începe să-ți spună în public cât de mult te iubește, atunci se pregătește să te împingă pe scări.

Domnul Dragnea așteaptă să i se rezolve problemele penale la CCR și dacă câștigă, atunci nu i se mai aplică interdicția legală și poate deveni prim-ministru. Eu cred că asta așteaptă: să își rezolve problemele și apoi să le zică celor din PSD că în sfârșit poate el să devină premier.”, a declarat Victor Ponta, la Adevărul Live.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Irina Tănase ACUZA: A regizat Dragnea tot scandalul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.