Ponta, delir total in Parlament! Fostul premier a oripilat întreaga țara! Afirmatii HALUCINANTE!

Liderul Pro România Victor Ponta l-a atacat dur pe premierul Victor Orban la debaterea moțiunii de cenzură contra guvernului pe care îl conduce.

În replică la o afirmație a premierului, care i-a reproșat fostului premier PSD că este ipocrit atunci când cricită accesul clinicilor private la fondurile CNAS pentru programele naționale de sănătate, având în vedere că s-a operat la un spital privat din afara țării, Victor Ponta a sugerat că Orban ar fi client al clinicilor de dezalcoolizare.

„N-am votat acest guvern în noiembrie. E o înțelegere să pice acest guvern. Doar cei de la USR nu și-au dat seama dar o să-și dea. Aceste înțelegeri să scape PNL de Orban cu ajutorul PSD sunt înțelgerile voastre, nu ne băgăm în ele.

Vom vota moțiunea!

Și un singur lucru dragă Ludovic: Să știi că eu m-am operat de picior, nu am fost la cură de dezalcoolizare. Acele clinici de dezalcoolizare le puteți plăti azi din bani publici, succes!”, a declarat Ponta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.