POLITICA

Ponta, atac furibund la adresa PNL. Amănunte incendiare din interiorul Guvernului

De ce nu s au înțeles Orban și Ponta. Ce ministere i a cerut președintele Pro România liderului PNL 2 840x500 1
Ies la iveală amănunte incendiare din interiorul Guvernului. S-a aflat ce ascunde premierul Ludovic Orban, dar și adevăratul motiv pentru care liberalii și președintele Klaus Iohannis vor să prelungească starea de alertă.

„Sa explicam din nou de ce vrea Guvernul sa prelungeasca Starea de Alerta !

Vineri au lansat din nou o licitatie “PRIN PROCEDURA DE NEGOCIERE FARA PUBLICARE PREALABILA” pentru masti faciale !!!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Atac la adresa PNL

„1. Suma este de 193 milioane de RON plus TVA = aprox 50 milioane de Euro ( adica pensia minima platita lunar catre 200.000 pensionari)!

  1. Termenul de depunere a ofertelor este pana MAINE LA ORA 15!!! Prietenii stiu de ce ( nu e asa ca aveti toti pe acasa cam 100 de milioane de masti sa veniti maine cu ele)

  2. Pretul de achizitie este de 1,68 RON plus TVA ( oamenii rai spun ca acum poti sa importi cate masti vrei din Turcia cu 0,48 RON)

  3. Au schimbat specificatia tehnica din “masti chirurgicale” in “masti faciale de uz medical” / si au scos cerinta sa fie “rezistente la stropit” ( deci pot fi oricum )

  4. Saptamana asta pleaca 50 de milioane de Euro de la Buget – ca tot nu are Guvernul bani pentru alocatii!

Totul este posibil in Stare de Urgenta! Altfel trebuia licitatie deschisa si transparenta! Ca sa nu mai intrebati de ce a cerut PNL prelungirea cu 30 de zile!”, a adăugat acesta.

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.