PONTA – ATAC DUR la adresa lui DRAGNEA. A facut anuntul public pe facebook!

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna februarie la 4,72%, cel mai inalt nivel din iunie 2013.

Liviu Dragnea este acuzat ca face propaganda la televizor pentru a ascunde incompetenta si minciunile din actul de guvernare. „Acum trebuie sa ne intoarcem la viata si problemele adevarate ale oamenilor! Pentru ca incompetenta si minciunile din actul de guvernare nu pot sa fie acoperite indiferent cata propaganda faci la televizor, cate Congrese staliniste organizezi si cate povesti sordide cu sexagenari indragostiti de adolescente raspandesti in presa!”, scrie Ponta pe facebook.

„Problema economica din ce in ce mai acuta este dublata de cresterile catastrofale de cheltuieli bugetare ( in 2017 minus 5 miliarde euro – in 2018 deja mai rau) , de miliardele de euro pierdute pierdute prin importurile suplimentare ( in 2017 13 miliarde de euro diferenta- in 2018 deja mai rau) , anihilarea investitiilor publice , absorbtie de fonduri europene sub 5% dupa 4 ani din noul exercitiu financiar , dezastrul din sanatate , haosul din sanatate …..ah – si cum ne tot organizam sa sarbatorim Centenarul pana trece anul 2018 de tot!”, mai adauga acesta ironic.

Citiți și:  Vi s-a instalat un regim menit a vă deposeda de tot ce-i al vostru

VEZI SI: Curva lui Dragnea, asaltată de pesediști ”Toți 4.000 mi-au dat sfaturi despre cum să i-o sug lui Liviu mai bine”

Victor Ponta nu uita sa se laude putin si apoi mai lanseaza un atac la oamenii actualului presedinte PSD. „Chiar si cei mai mari adversari recunosc faptul ca Guvernele PSD “Nastase” si “Ponta” au gestionat bine tara din punct de vedere economic si social / chiar cei mai infocati sustinatori ai PSD recunosc ( mai timizi dar convinsi) ca Guvernele Dragnea 1 ( Grindeanu), Dragnea 2 ( Tudose) si Dragnea 3 ( Dancila) au mers din rau in mai rau inlocuind competenta si eficienta cu o obedienta absurda fata de Presedintele PSD si fata de oamenij sai care conduc de fapt Guvernul ( Darius Valcov si Sevil Shaideh)!”.

Citiți și:  Mohammad Murad, despre implicările ambasadorului SUA în viața politică din România: 'Nicăieri în lumea asta nu se întâmplă!'

„Dincolo de critica la adresa lui Dragnea si a Grupului lui Infractionala de la Teleorman , in perioada imediat urmatoare, #ProRomania va incepe sa construiasca si sa prezinte public proiecte de politici guvernamentale! Coordonatori vor fi membri Echipei #ProRomania care prin activitatea lor anterioara ca ministrii sau secretari de stat in “Guvernul Ponta” au experienta si capacitatea de a face acest lucru – alaturi de oameni din afara politicii care doresc sa se implice!”, este mesajul lui Ponta”, postat pe Facebook.:

Sursa: aktual24.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile