Ponta aruncă în aer PENSIILE românilor. Dezvăluie cea mai mare înșelăciune a Guvenrului Dăncilă

Victor Ponta îi dinamitează pe social-democrați. Fostul prim-ministru arată care este cea mai mare înșelăciune pusă la cale de Viorica Dăncilă și colegii săi din Executiv.

Preşedintele Pro România susţine că nu i se pare corect ca pensiile românilor să fie îngheţate, la fel ca salariile medicilor şi profesorilor, arătând că totuşi în vistieria statului există fonduri pentru alte lucruri, cum ar fi pentr creşterea indemnizaţiilor demnitarilor.

„De la 1 ianuarie, pensia mamei mele a fost îngheţată. În schimb, indemnizaţia mea de deputat a crescut. Mi se pare o măgărie, nu că nu vreau, aş vrea şi vor şi Alin (Văcaru n.r.) şi Daniel (Constantin n.r.) să avem indemnizaţii mai mari, dar nu se poate să creşti indemnizaţiile la demnitari şi să îngheţi pensiile sau să îngheţi salariile la cei de la SMURD sau de la spital, de la profesori. Nu doar că nu e social-democrat, e pur şi simplu lipsit de bun simţ. N-au bani să refacem Casa de Cultură de la Târgu-Jiu, dau un exemplu, în schimb au bani pentru partide. PSD ia 100 de milioane de la buget, eu am fost 5 ani şeful PSD, nu-ţi trebuie 100 de milioane, chiar nu-ţi trebuie. (…) E un jaf pur şi simplu, PNL tace că iau şi ei vreo 40-50 de milioane, USR iau şi ei vreo 20”, a afirmat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă organizată la sediul Pro România Gorj.

Citiți și:  Eurostat: Românii, cei mai săraci din Uniunea Europeană STUDIU

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.