Ponta aruncă BOMBA ZILEI! De ce nu funcționează site-ul pentru IMM-uri. Acuzații foarte dure


Victor Ponta acuză guvernarea liberală că pentru fiecare greșeală făcută inventează și caută vinovați și că dă vina pe oricine altcineva, exact așa cum făcea și Partidul Comunist Român, înainte de 1990. Fostul premier a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care platforma destinată IMM-urilor nu funcționează.

Fostul premier Victor Ponta ironizează Guvernul Orban, dar aduce și acuze grave cu privire la modul în care a fost creat site-ul imminvest.ro, destinat IMM-urilor care vor să acceseze credite fără dobândă, garantate de stat.

”Siteul a fost contractat fără licitație (de asta avem Stare de Urgență)!

Trăim în plină perioadă de glorie a Noului PCR – Actualul PNL !

Azi la ora 10 Mărețul Guvern PCR – PNL sub conducerea Cîrmaciului Lucovid a lansat Programul IMM Invest ( pentru sprijinirea IMM urilor românești care oricum sunt blocate tot de ei înca 30 de zile)/ la ora 10.02 s-a blocat siteul! Si așa e și acum !”, a scris Ponta pe Facebook la înainte de ora 13.

”Învățați să faceți site-uri!”
”Florin Cîtu ( El Fugitivo – cum îi spunem noi la Parlament) nu a reparat siteul – dar a găsit vinovații – Agenturili Străine, Primarii PSD, China sau Rusia, marțienii șamd – numai prostia lor nu a găsit-o (pentru asta trebuie să fii deștept)!

Domnule Cîțu, înainte să delirați cu atacuri informatice, învățați să faceți site uri ! Nu mai lucrați cu firmele PNL de cafea și sucuri înregistrate pe numele unor bucătărese dintr-un sat din GIURGIU- luați niște specialiști că sunt destui în România (până îi trimiteți la Sparanghel la muncă)!”, a adăugat liderul PRO România.

Ma aștept ca Dl Președinte Iohannis să iasă să acuze public faptul că Ciolacu, Ponta și Tăriceanu au stat toată noaptea să atace cibernetic siteul.

”Inventează vinovați”
”Pentru fiecare prostie pe care o fac, pentru fiecare dovadă de incompetență – inventează vinovați !

În loc să remedieze ei problemele și să își ceară scuze că nu au procedat bine – exact ca PCR dau vina pe oricine (numai ei nu)”, acuză fostul premier.

La ora la care a fost scris acest material, platforma imminvest.ro nu era încă funcțională.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *