Pompierul EROU, DEMIS DUPĂ CE A SALVAT OAMENI CU MÂINILE GOALE LA COLECTIV, RUPE TACEREA!

orlando-schiopu

După ce a salvat zeci de oameni în incediul de la Colectiv, Orlando Șchiopu a fost demis din cauza unui fax.

Orlando Schiopu, fostul prim-adjunct de la ISU Bucuresti, rupe tacerea dupa ce a fost demis in urma scandalului legat de tragedia de la Colectiv. Pompierul care a salvat vieti la Colectiv nu înţelege de ce trebuie să fie umilit doar pentru că “trebuie dat un exemplu” pentru că alţii, aflaţi la birouri, nu în luptă directă cu flăcările, nu şi-au făcut treaba cum trebuie.

“Eu ştiu să sting incendii… Asta am făcut de când am intrat în sistem. Înţeleg că trebuie dat un exemplu şi vinovaţii să plătească, dar de ce să fiu eu victimă colaterală? În noaptea tragediei de la Colectiv dormeam. M-am trezit şi în 15 minute eram acolo, cu 20 de autospeciale şi masini de descarcerat, nu cu 11, cum se speculează.

În 90 de minute, am triat medical 160 de oameni. I-am cărat cu mâinile mele, goale, mi s-a lipit pielea lor fumegândă de ele. Ştiţi, mănuşile noastre, ale pompierilor, sunt aspre. Urlau de durere când i-am luat în braţe, că-i zgâriau. Am renunţat la ele. Asta-i meseria mea. Dacă am greşit vreodată pe ceea ce am avut eu de făcut, să plătesc.

Dar de ce trebuie să fiu dat afară din sistem? De ce trebuie să fiu umilit? De ce trebuie ca, în timp ce eu sunt trimis la Berlin de domnul Arafat, să văd organizarea pompierilor de acolo, soţia şi copilul să vadă la TV că am fost dus cu mascaţii la DNA?”, a declarat Orlando Schiopu pentru Romania TV.

NU SUNT CUVINTE CARE AR PUTEA EXPRIMA SENTIMENTELE SI MULTUMIRILE PENTRU TOT CEEA CE FACETI PENTRU MINE!
E O ONOARE SA FIU COLEG CU VOI SI SA FACEM PARTE DIN ACEEASI FRATIE A POMPIERILOR ROMANI!
RESPECT !, a scris Orlando Şchiopu pe Facebook.

VEZI SI: JEGUL de Raed Arafat acuza o CONSPIRATIE: „Se doreste acapararea SMURD”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.