“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

Pomohaci | PREOTUL HOMOSEXUAL, acuzații fără precedent. Tentativa de CRIMĂ de care nu a știut nimeni

pomohaci

Lui Cristian Pomohaci i se aduc noi acuzații grave. După ce a fost acuzat, cu înregistrări, de pedofilie, fostul preot mai primește o lovitură din partea unui apropiat de-al lui Aurelian Preda, cîntărețul de muzică populară decedat anul trecut.

Cristian Pomohaci nu scapă de probleme. Un martor a povestit că preotul ar fi încercat să-l otrăvească pe Aurelian Preda, cu care se afla în conflict.

Bărbatul, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, susţine că a fost bun prieten cu interpretul de muzică populară decedat anul trecut din cauza unei boli necruţătoare.

VEZI SI: Si-au îngropat fata în urma cu 21 de ani cu sicriul sigilat pentru ca avea SIDA. Acum, după ce au deshumat-o, au avut un șoc. Ce se afla în sicriu e de neconceput

“Am vorbit cu Aurelian Preda şi îmi povestea de Pomohaci că e un mare parşiv şi escrochează lumea şi multe chestii. Îl cunosc foarte bine de la Aurelian Preda, pentru că eu am fost prieten de când se trata la o clinică din Viena. De asta spun că ştiu şi de Pomohaci, pentru că el îmi povestea. Că el a avut un conflit cu Pomohaci, ăsta.

Spunea că a vrut ăla să îl otrăvească când a fost la el acasă. Popa, Pomohaci ăsta, da! Când a fost la el să… Ajunseseră la nişte probleme grave ei, nu ştiu de la ce… de la, tot aşa, de la bârfe de homosexualism şi ăsta nu voia să se ducă la el să-i facă <>. Asta ştiu din gura lui că a încercat să-i pună ceva în băutură sau în ceva, când a fost acolo la… la el la filmări. I-a fost foarte rău”, a povestit martorul. (Sursa)

VEZI SI: INCENDIAR: POMOHACI RENUNTA la PREOTIE! S-a RETRAS din BISERICA

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.