REVOLTATOR: Poliţistul-proxenet reprimit in POLITIE!

prox

Proxenetul Ovidiu Gîțan s-a întors la locul de muncă, mai exact la Poliţia Timiş. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, acesta momentan desfășoară activități administrative. Agentul de poliție de la Secția 1 din Timișoara, Ovidiu Gîțan este cercetat de procurorii DIICOT într-un dosar în care zeci de tinere au fost amenințate și exploatate sexual. El a ieşit pe 9 martie din închisoare după ce a fost condamnat la 2 ani şi opt luni de închisare cu suspendare şi pus în libertate într-un dosar de trafic de minore şi proxenetism.

Rețeaua era condusă de Paul Mânzu, care a fost acuzat de şantaj, favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, din care făceau parte și judecătorul Aurelian Tomuș și polițistul Ovidiu Gîțan.

Citiți și:  Cum a ajuns o copilă de 10 ani jucăria sexuală a unor bătrâni perverşi

Unii dintre membri rețelei activau în cadrul grupului infracțional, racolând tinere cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, pe care le ademeneau prin diverse metode, prin promisiunea obținerii unor sume de bani, afișarea sentimentelor de iubire pe care le nutresc față de persoana pe care încearcă s-o atragă, crearea unui sentiment de importanță în raport cu persoanele din jur.

“Este pus la dispoziție, fapt pentru care desfășoară activități administrative în cadrul Serviciului Logistic. Hotărârea judecătorească încă nu este definitivă în acest caz”, a declarat pentru Gazeta din Vest, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Mirela Drăghicioiu.

Ovidiu Gîțan acționa pe post de ”loverboy” în cadrul rețelei, fiind responsabil cu atragerea fetelor, care se îndrăgosteau de el. Locul de întâlnire dintre fete şi clienţi era vila din Dumbrăvița a interlopului Paul Mânzu. Fetele erau filmate pe ascuns în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu clienţii, iar dacă acestea refuzau pe viitor să se supună, erau ameninţate că imaginile video vor fi trimise părinţilor lor.

Citiți și:  Mai bine distribuie pubele, cu normă redusă, în Germania decât să fie dascăli în România: „Câştigăm cât într-un an”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile