“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Polițistul local care a murit sfârtecat de tren era tatăl unui băiat. Se bănuiește că s-a sinucis din cauza problemelor familiale

politist local Cluj sinucidere sept 2023

Bărbatul de 40 de ani care a fost lovit mortal de un tren, vineri seară, pe strada Fabricii de Zahăr din municipiul Cluj, era polițist local. Impactul a fost extrem de violent încât trupul lui a fost sfârtecat în bucăți. Circulaţia feroviară a fost întreruptă mai bine de o oră.

El locuia într-o garsonieră din zona Gării, iar în ultimul timp avea probleme în familie și era la un pas de divorț. Tată a unui băiat, polițistul era considerat de către colegi un bun profesionist, care practica tirul sportiv de performanță și era implicat în activitatea sindicală.

Anchetatorii cred că este posibil să se fi sinucis.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în urmă cu puține momente să intervină în apropiere de strada Răsăritului, lângă trecerea la nivel cu calea ferată, unde un bărbat a fost lovit de tren.Din nefericire, victima prezintă leziuni incompatibile cu viața. Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare.” – ISU Cluj.

„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați despre faptul că la ieșire din stația C.F.R. Cluj-Napoca, zona străzii Răsăritului, un bărbat ar fi fost accidentat de un tren. O echipă operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, din nefericire decedat.”- IPJ Cluj.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.