“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Politistul interlop Viorel Seicaru, locotenent al clanului cu uniforme albastre, a batut un om pe pe holurile Tribunalului Bucuresti! Politia te bate! Politia te baga in spital!

seicaru

Polițistul sindicalist de la Secția 16, judecat pentru tortură, l-a bătut pe tatăl unei dintre victime pe holurile Tribunalului București – Omul dus la spital.

Fostul sindicalist Viorel Șeicaru, ofițerul angajat al Secției 16 Poliție din Capitală, deferit justiției pentru acte de tortură comise asupra a doi bărbați în timpul serviciului, a recidivat, luni pe holurile Tribunalului București.

Acesta l-a agresat pe Ghiorghe Ghiorghe, tatăl uneia dintre victimele decedate ulterior bătăilor primite de la unii dintre polițiștii Secției 16 in vremea pandemiei de Covid-19.

In urma agresiunii a intervenit și Jandarmeria care a relatat incidetul judecătorului care analizează pe fond dosarul de tortură și abuz al polițiștilor de la Secția 16.

Se pare ca tiganii s-au infiltrat in Politia Romana.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Politistul Dalea Alexandru sustine ca este Psihatru Specialist com Giulvaz TM baga fortat la nebuni/psihatrie pe oamenii incomozi care ii strica treburile in partinirea/favorizarea infractorului,are pile si relatii peste tot in Parlament,Guvern ,IPJ Timis ,Spital Psihatrie Jebel ,baga pe oricine face abuzuri grosolane cu Legea satanista 487/2002 reactualizata in 2022 si profita de functia de politist,dar nimeni nu vede in afara de cine i asuprit,are afacere magazin in comuna ,are bani ,socru sau are stina cu vreo 3-4 mii oi ,este ateu nu crede in Dumnezeu ,ureste pe crestinii care cred in Dumnezeu ,nu se teme de Dumnezeu si protejeaza pe tigani,pentru orce motiv marunt baga fortat pe oricine la psihatrie! Politia Romana distruge vieti!

  2. SA I EPLICE CINEVA MELTEANULUI CA CEAUSESCU A MURIT DE MULT SI IN ZIUA DE AZI CORECTIA NU SE MAI FACE CU BATAIA , ULTIMA MODA , FITA DE A CUMINTII ORICE SMECHER ESTE DIN PIX , DA DIN PIX SE COMPLETEAZA UN PROCES VERBAL , NUMIT SI AMENDA , DACA CONTINE TREI DE ZERO … E CUMINTIT TOT ANUL GARANTAT , DACA FAPTA LUI CERE SI DOSAR PENAL ESTE CUMINTIT PE VIATA !!! SUNT PUTINI SMECHERI CARE DIN LIPSA DE NEURONI , MAI CONTINUA SA FACA CEVA ILEGAL !!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.