„Polițistul“ decedat acum câteva zile (in pat cu amanta) era, de fapt, FOST GARDIAN PUBLIC

gardian

Decesul unui bărbat din Bu­zău a devenit peste noapte subiect de știre națională, nu doar din prisma cauzei ci, mai degrabă, a presupusei profesii – de polițișt pensionar.

Buzoianul de 50 de ani, aflat în vizită în apartamentul unei femei de 47 de ani din cartierul Broșteni, și-a dat duhul după ce ar fi ingerat pastile de creștere a potenței. Gazda a sunat la Ambulanță dar ca­dre­le medicale au încercat în za­dar să-l readucă la viață pe bărbat. La fața locului s-a deplasat echipa operativă a IPJ Buzău, cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Citiți și:  Educație la MAI: Șefii te vor milițian, nu polițist!

Cazul a devenit viral după ce în presă s-a spus că băr­ba­tul este fost polițist. Verifică­rile efectuate ulterior de oa­menii legii au stabilit că omul era șofer la Avicola, o societate comercială ce are ca obiect de activitate producția și comercializarea cărnii de pui.

„Precizăm faptul că bărba­tul decedat nu a fost niciodată angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, în ultima perioadă acesta fiind angajat ca și conducător auto la o societate comercială“, precizează IPJ Buzău.

Bărbatul ar fi lucrat, la un moment dat, ca și guardian public, și, cel mai probabil, de aici au apărut speculațiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Educație la MAI: Șefii te vor milițian, nu polițist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *