fbpx
JUSTITIENOUTATI

Polițistul de la DIICOT care a refuzat să o toarne la DNA pe o celebra judecătoare, Adriana Stoicescu, MORT ÎN ÎNCHISOARE …în condiții suspecte

Fusese internat după "o afecțiune în zona spatelui"

imp 750x375 1

Mihaitoaia Fiat Nicu a refuzat oferta procurorilor de reducere a pedepsei, in schimbul unui denunt impotriva unui judecator. Este vorba despre Adriana Stoicescu, care la vremea respectiva detinea functia de presedinte al Tribunalului Timis, scrie impactpress.ro.

Fostul politist de la DIICOT Timisoara, Mihaitoaia Fiat Nicu, in varsta de 48 de ani, care-si ispasea o pedeapsa de 6 ani de inchisoare pentru coruptie, in regim deschis, a decedat, zilele trecute, in Germania, in conditii destul de suspecte.

Potrivit unor surse judicare, citate de impactpress.ro, Mihaitoaia Fiat Nicu ar fi murit in urma unei infectii nosocomiale contactata intr-un spital, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala.

Fostul politist – care a incercat sa se sustraga executarii pedepsei inchisorii, dar a fost prins, in decembrie 2021, in Germania – a fost internat in spital cu o afectiune in zona spatelui, provocata de un trunchi de copac care s-a rupt brusc in timpul unei furtuni. Interventia chirurgicala ar fi fost finalizata cu succes, insa a intervenit infectia nosocomiala, care s-a dovedit fatala.

Vezi si: Judecătoarea Adriana Stoicescu despre „azilele groazei”: S-au străduit să ne scoată din cap Biserica și educația, bunul simț și omenia. Și au reușit. Societatea noastră e un uriaș azil în care mor, zi de zi, oamenii precum șoarecii…

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.