POLITISTUL care bate lumea degeba

politistul_deranjat_de_repeorteri_68275400

AGENTUL GÂJÂILĂ face legea în Ilfov: Poliţistul bătăuş are deja trei PLÂNGERI PENALE

Trei plângeri au fost depuse la Poliţie, până acum, pe numele agentului Gâjâilă, dar nu s-a întâmplat nimic. O echipă România TV l-a găsit pe poliţist când zăcea în maşină, într-o intersecţie aglomerată pe care avea datoria să o dirijeze.

Imaginile care îl incriminează pe poliţist au fost filmate cu camera ascunsă. Prima victimă a agentului Gâjâilă a fost un cioban din comuna Clinceni. Bărbatul spune că a fost bătut cu bestialitate de poliţist.

Omul a povestit că plecase cu oile la păscut şi, la un moment dat, au venit doi poliţişti cu maşina, iar el şi-a dat oile la o parte, ca să treacă poliţiştii. După aceea, poliţiştii s-au întors şi au început să îi facă scandal ciobanului. L-au înjurat şi l-au luat la bătaie. L-au bătut în asemenea hal, încât ciobanul a fost luat cu salvarea, potrivit România TV.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

O altă victimă care a depus plângere împotriva poliţistului agresiv se ascunde acum, de frica acestuia. Vecinii lui ştiu, însă, povestea. Ei spun că şi această victimă a fost bătută crunt de acelaşi poliţist. În total, până acum, Gâjâilă are trei plângeri depuse împotriva lui de cei pe care i-a agresat, dar poliţistul nu a fost tras la răspundere nici până acum.

Echipa TV l-a surprins în timpul serviciului, la bariera Domneşti, din Ilfov, acolo unde trebuia să fluidizeze circulaţia.

Deşi intersecţia era aglomerată, Gâjâilă stătea în maşină. Când a fost întrebat de reporteri dacă a bătut doi oameni, agentul Gâjâilă a devenit din ce în ce mai nervos, iritat de întrebările reporterului.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Biroul de presă al IPJ Ilfov a refuzat să ofere o reacţie oficială, confirmând însă faptul că trei plângeri în care se reclamă agresiuni ale poliţistului Gâjâilă sunt deja anchetate de procurori.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Mada
Mada
6 ani in urma cu

Nu stiu, dar e prea de tot!
Asta e dement cu acte…
Intreb si eu: p-asta de ce nu-l trimite la psihopupu, sa-l caute urgent la cutia cu maimute??!!!
Deci! Se poarta genul GARCEA!
Ionescu Claudiu este corect, se revolta din pricina abuzurilor si-a infractorilor si e trimis fortat la control psihologic, in timp ce asta – bate, injura, baga-n spital – si nu pateste nik….

Mada
Mada
6 ani in urma cu

Eu propun altceva:
Garcea asta, sa fie trimis in judet in locul lui Ionescu Claudiu!
Sa vedem vana si artagul cum si-l varsa si acolo….carne de tun, avand – MULTA:)