Politistii, tiganii si cangurul

Acesta este un titlu pe care nu credeam ca-l voi scrie vreodata. Pur si simplu e ireal. Dar faptul e cat se poate de real…

Poliția Locală a fost sesizată de către un iubitor de animale în jurul orei 13.15 despre faptul că mai mulți țigani fugăresc un cangur în Gara Aradul Nou. sursa

Numai mie mi se pare halucinant?

Nu mi se pare ciudat ca tiganii fugareau un cangur in Arad, ca asa faceau si bosimanii cand au vazut prima data avion, aruncau cu pietre in el. Sau poate doreau sa testeze daca-i comestibil, sa stie daca pot emigra in Australia. Nici faptul ca politaii au legat cangurul si l-au bagat in portbagaj, lucru care a dus la decesul bietului animal, nu e surprinzator. Nu ma mira asta pentru ca sunt convins ca politaii nu erau antrenati cu privire la transportul cangurilor si cu siguranta n-au fost la cursuri de pregatire in acest domeniu.

Halucinant mi se pare ca fuge un cangur prin Arad. Nici nu vreau sa ma gandesc ce reactie avut respectivul de la 112 sau cel care a ridicat telefonul la Politie cand a auzit ca, in Arad, niste tigani fugaresc un cangur. Probabil a lesinat de ras sau, initial, a crezut ca-i vreo gluma proasta.

Dar tot nu s-a aflat de unde a aparut cangurul in Arad si nu stie nimeni ce cauta acolo. A scapat din vasta rezervatie de canguri pe care o are Aradul? A venit din padure sa caute mancare in tomberoane pentru ca, din cauza defrisarilor, populatia de canguri din zona Aradului a atins numarul maxim? Sau a adormit in tren si n-a mai coborat la Timisoara ci la Arad?

Sa ma astept la delfini in gara din Deva, sau pot sta linistit?

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Citiți și:  Capitala, asediată de interlopi. Arme și droguri de un million de euro | VIDEO
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile