Politistii se revolta. „Revendicare ULTIMATIVĂ” pentru Guvernul Romaniei

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Ministerul de Interne, organizație care numără circa 40.000 de membri, face un apel la premierul Nicolae Ciucă, la ministrul de Interne, Lucian Bode, respectiv la președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

SNPPC solicită majorarea salariilor pentru polițiști, militari și personalul contractual din familia ocupațională Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, începând cu data de 1 iulie, în conformitate cu Legea Salarizării nr. 153/2017, în contextul invaziei Rusiei lui Vladimir Putin în Ucraina.

În caz contrar, SNPPC amenință cu declanșarea unui conflict major de muncă și cu acțiuni, atât prin mijloace sindicale specifice (în colaborare cu alte organizații de profil), cât și prin intermediul justiției.

„Revendicare ULTIMATIVĂ”
„REVENDICARE ULTIMATIVĂ a SNPPC: aplicarea, în integralitate, a Legii-cadru a salarizării nr. 153/2017, de la 1 iulie 2022!

FSNPPC/Nr. 69 din 10.05.2022

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.