GENERAL

Politistii se revolta. „Revendicare ULTIMATIVĂ” pentru Guvernul Romaniei

polplec 696x463 1

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Ministerul de Interne, organizație care numără circa 40.000 de membri, face un apel la premierul Nicolae Ciucă, la ministrul de Interne, Lucian Bode, respectiv la președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

SNPPC solicită majorarea salariilor pentru polițiști, militari și personalul contractual din familia ocupațională Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, începând cu data de 1 iulie, în conformitate cu Legea Salarizării nr. 153/2017, în contextul invaziei Rusiei lui Vladimir Putin în Ucraina.

În caz contrar, SNPPC amenință cu declanșarea unui conflict major de muncă și cu acțiuni, atât prin mijloace sindicale specifice (în colaborare cu alte organizații de profil), cât și prin intermediul justiției.

„Revendicare ULTIMATIVĂ”
„REVENDICARE ULTIMATIVĂ a SNPPC: aplicarea, în integralitate, a Legii-cadru a salarizării nr. 153/2017, de la 1 iulie 2022!

FSNPPC/Nr. 69 din 10.05.2022

Sursa: bugetul.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.