POLITICA

Politistii râd de premierul Florin Cîțu : ‘Incapabil să răspundă la o banală întrebare’

Citu

Sindicaliștii de la Europol râd de premierul Florin Cîțu pe o rețea de socializare. După ce șeful Guvernului a evitat să dea un răspuns la întrebarea care „Care este diferența dintre un angajat al prefecturii, care primește spor de COVID19 de 30% si un polițist care se află în prima linie și nu primește acest spor de 30%?”, polițiștii îl fac praf pe Cîțu și-l numesc „incapabil”.

„Premierul Cîțu incapabil să răspundă la o banală întrebare
„Care este diferența dintre un angajat al prefecturii, care primește spor de COVID19 de 30% si un polițist care se află în prima linie și nu primește acest spor de 30%”, a fost întrebarea formulată în 3 variante, de un reporter pentru premierul Cîțu.
Răspunsul premierului: „s-a declanșat o extorsiune al unui degajament al unei construcții într-o apa și mai departe: puteți uita”.

Incompetența unui Guvern care vorbește despre justiție socială dar nu poate explica o discriminare salarială legiferată de Guvernul Orban, unde Cîțu a fost ministrul finanțelor!
#GuvernIncompetent #ProtesteleContinua”, este mesajul de la Europol.

Iată dialogul dintre Cîțu și reporterul respectiv
Reporter: Avem o ordonanță de urgență semnată inclusiv de dumneavoastră dată la mijlocul anului trecut prin care angajații prefecturilor primesc un sport de COVID de 30%. Aș vrea să vă întreb dacă în primul rând ați verificat ce fel de angajați primesc, pentru că înțelegem că există oameni care nu sunt neapărat implicați în lupta contra COVID-19 și primesc acest spor, și care este diferența dintre un angajat al prefecturii și un polițist, spre exemplu, care, la fel, este în prima linie și nu primește acest spor de 30%?

Florin Cîţu: Suntem în acest moment în procedura de construire a bugetului pentru 2021. Toate actele legislative au fost aprobate, şi anul trecut sau care sunt în vigoare, vor fi analizate prin perspectiva spațiului fiscal-bugetar de anul acesta, veți vedea la buget care vor fi.

Reporter: Nu mi-aţi răspuns la întrebare. Care este diferența dintre un angajat al prefecturii care se luptă, este în lupta contra COVID-19 și un polițist care se luptă la fel şi de ce nu există un spor și pentru aceștia?

Sursa: bugetul.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.