Politistii, lovitura IN PLIN pentru Raed Arafat si Guvern. Breaking news

Guvernul Cîțu și Comitetul Național pentru Situații de Urgență primesc o nouă lovitură de la polițiști! După ce, într-o primă etapă, au anunțat că dau cu preponderență avertismente, în loc de amenzi, acum, în etapa a doua, polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu.

MARE ATENȚIE! Vorbim doar de polițiștii care sunt membri ai sindicatelor SNPR DECUS, Europol, Diamantul, Sed Lex, SIDEPOL, ROPOL, MERIDIAN și UNIPOL.

După ce negocierile cu ministrul Lucian Bode și conducerea Ministerului de Interne nu au avut rezultatul scontat, polițiștii intră în etapa a doua a protestelor demarate pe fondul înghețării salariilor de către Cabinetul Cîțu.

„🛑 Întrucât ședințele de dialog social purtate cu ministrul Bode și conducerea M.A.I. s-au dovedit a fi sterile, fără o finalitate care să se reflecte în eliminarea inechităților și a discriminării la care sunt supuși polițiștii, începând de ieri am intrat în a doua etapă din calendarul de proteste stabilit de comun acord cu celelalte sindicate.

Astfel, membrii noștri de sindicat au refuzat și vor refuza în continuare să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu, această atribuție neregăsindu-se în fișele posturilor, ea fiind efectuată pro bono până în prezent.

Totodată, pentru ca semnalele de protest să fie cât mai vizibile, aceștia poartă în continuare banderole albe pe mâneca uniformei de serviciu, așa cum se observă în fotografia colegilor de la Biroul Ordine Publică al Poliției Municipiului Sibiu”, transmite SNPR DECUS.

„Doar urgențele”
Totodată, președintele executiv al SNPR Decus a precizat, pentru Bugetul.ro, că se vor aplica avertismente, în loc de amenzi, în toate domeniile de activitate.

De asemenea, după data de 25 ianuarie, polițiștii vor asigura doar urgențele, după modelul protestelor magistraților din anul 2020.

„Avertismentele nu se referă doar la situația pandemică, ci și la Ordine Publică, și la regimul rutier. Din data de 25, după modelul mai-marilor noștri din magistratură, vom asigura doar urgențele”, a punctat Bogdan Bănică.

Sursa: bugetul.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *