Politistii le cer lui Iohannis si Ciolos sa scoata imunitatea din Constitutie in memoria lui Bogdan Gigina

oprea2

Sindicatul Polițiștilor din România “Diamantul” a cerut, miercuri, premierului și președintelui României, într-o scrisoare deschisă, să inițieze procedurile de modificare a Constituției în privința imunităților de care se bucură parlamentarii, scrie Ziare.com.

Totodată, ei au criticat votul de luni al senatorilor, care au respins cererea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă.

VEZI SI: PROTEST contra deciziei Senatului in cazul OPREA si Bogdan Gigina. PARTICIPA si TU

“În memoria agentului de poliție Bogdan Gigină, decedat în misiune în timp ce asigura protecția ex-ministrului Gabriel Oprea, vă rugăm respectuos să inițiați procedura de revizuire a Constituției (…) în scopul modificării art. 109 și eliminării privilegiului acordat miniștrilor de a nu fi urmăriți penal pentru fapte săvârșite în exercițiul funcțiilor încredințate, fără încuviințarea Camerelor Parlamentului sau a Președintelui României”, arată sindicatul în scrisoarea deschisă adresată președintelui Klaus Iohannis și premierului Dacian Cioloș.

VEZI SI: Niste CACATI au SCAPAT un JEG!

Sindicaliștii consideră că votul în favoarea cererii DNA nu ar fi afectat prezumția de nevinovăție a lui Gabriel Oprea, astfel că acțiunea din Parlament nu a fost decât un vot pentru blocarea justiției.

Solicitarea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă a fost respinsă, luni, în plenul Senatului, cu 73 de voturi “împotrivă”, 45 “pentru” și șase abțineri.

VEZI SI: OPREA A BATUT PALMA CU DRAGNEA SI FIREA! Jegul va CANDIDA la București pe lista PSD! Amănunte INCENDIARE!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *