NATIONALNOUTATISTIRI

Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, puşi să stea în genunchi în faţa tiganilor agresori: ‘Le-au pus pistoalele la tâmplă’

batz

Cei doi poliţişti bătuţi cu sălbăticie de rudele unor tigani pe care i-au urmărit în trafic au ajuns la spital, fiind diagnosticaţi cu mai multe traumatisme la cap.

Totul s-a întâmplat în satul Călina, comuna Prundeni din Vâlcea, în timpul unei urmăriri în trafic.

Potrivit sindicaliştilor Europol, situaţia celor doi poliţişti a fost mult mai gravă şi că agresorii, respectiv cei doi tineri urmăriţi în trafic şi rudele lor, chiar i-au pus în genunchi pe cei doi poliţişti şi i-ar fi ameninţat cu propriile pistoale.

“Noi informații revoltătoare apar in cazul colegilor agresați. Se pare ca dupa ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii le-au pus pistoalele la tâmplă iar unul dintre ei ar fi apăsat si tragaciul doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartusele pe parcursul urmăririi!”, se arată într-o postare pe Facebook a paginii Sindicatul Europol.

Oficial, poliţiştii IPJ Vâlcea au anunţat că pistoalele celor doi agenţi au căzut în timpul scandalului, însă nu au fost luate de agresori, ci au fost recuperate de poliţiştii chemaţi în ajutor.

Cei doi poliţişti i-au urmărit în trafic pe cei doi suspecţi şi chiar au tras nouă focuri de armă în plan vertical, dar şi în direcţia maşinii.

Suspecţii au reuşit să ajungă acasă, în satul Călina din Vâlcea, iar acolo, cei doi poliţişti au fost înconjuraţi de rudele acestora.

Cei doi poliţişti au fost bătuţi cu sălbăticie, iar în timpul scandalului, pistoalele le-au căzut pe pământ.

Poliţiştii au fost transportaţi de urgenţă la spital, fiind diagnosticaţi cu traumatisme cranio-faciale, fractură de piramidă nazală şi de arcadă.

Vezi si: SCANDALOS! Poliţistă din Alba Iulia, INJURATA si BATUTA de un tigan într-un club din oraş

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

8 comentarii

  1. De ce să ne mai mirăm? Românii au ajuns de râsul tuturor. Frica și lașitatea sunt principalele noastre caracteristici. In mijloacele de transport in comun tiganii asculta manele, pe telefon, dau tare ostentativ si absolut nimeni nu le atrage atentia. Pe strada agreseaza fete si femei iar barbatii din jur se uita in alta directie sau pur si simplu spun: pai si-au meritat-o, uite cum umbla imbracate. Daca in schimb dai in ei, riscandu-ti integritatea corporala, Politia le tine partea. Nu numai ca te trezesti amendat sau chiar cu dosar penal, dar mai si dau datele tale tiganilor si te trezesti cu ei in fata casei. Fiind uniti (nu ca noi, dezbinati) te trezesti cu o gramada de nebuni pe cap si nu iti mai arde sa te bagi si a doua oara. Din acest motiv, multi romani vad cum tiganii fura din genti in autobuze si se uita in directia opusa…

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: