Poliţiştii bătuţi de tigani în Vâlcea vor fi recompensaţi şi avansaţi de ministrul de Interne

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că cei doi poliţişti bătuţi de mai mulţi bărbaţi de etnie tiganeasca în satul Călina din Vâlcea, vor fi recompensaţi şi avansaţi.

Şeful MAI a explicat, astăzi, că a fost înştiinţat despre evenimentul din Vâlcea în care au fost implicaţi cei doi poliţişti încă de noaptea trecută.

„Poliţiştii şi-au făcut datoria, au chemat întăriri când au plecat în urmărire, din punctul nostru de vedere au dat dovadă de curja să intervină aşa, deci nu au de ce să fie anchetaţi. După ce ies din spital, vreau să îi recompensez, premiez şi să îi avansez”, a declarat Marcel Vela.

De asemenae, ministrul de Interne a explicat că vrea să delimiteze Poliţia Naţională de cea locală chiar la cererea poliţiştilor din stradă şi a celor din sindicate.

Vezi si: SCENE DE GROAZA: Un băiat de 13 ani a INJUNGHIAT un tigan în faţa unui supermarket din Bucureşti

Cei doi poliţişti au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce au fost bătuţi şi lăsaţi fără pistoale de rudele unor tigani pe care i-au urmărit în trafic.

În timpul urmăririi, poliţiştii au tras nouă focuri de armă pentru a-i opri pe fugari, însă aceştia au reuşit să ajungă acasă, în satul Călina.

Vezi si: SCANDALOS! Poliţistă din Alba Iulia, INJURATA si BATUTA de un tigan într-un club din oraş

Cei doi poliţişti au fost înconjuraţi de rudele suspecţilor şi bătuţi cu sălbăticie. În timpul scandalului, pistoalele celor doi agenţi au căzut pe pământ.

Potrivit Sindicatului Europol, agresorii chiar au luat pistoalele şi i-au pus pe poliţişti să stea în genunchi.

Mai mult, unul dintre agresori a apăsat trăgaciul unui pistol, însă acesta nu mai avea gloanţe.

Vezi si: Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, puşi să stea în genunchi în faţa tiganilor agresori: ‘Le-au pus pistoalele la tâmplă’

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu