POLIȚIȘTII AU REȚINUT-O PE ELEVA DE 17 ANI DIN LICEUL MIHAI EMINESCU, SUSPECTATA CA AR AVEA O RELATIE CU PROFESORUL DE BIOLOGIE

dan-ionescu

„Au scos-o din masina cu forta, au tarat-o pe pamant si i-au pus catusele”. E acuzatia lansata de profesorul de biologie -Dan Ionescu – impotriva politistilor care au procedat aseara la interceptarea in trafic a elevei de 17 ani de la Colegiul Eminescu.

Tanara a fugit in mai multe randuri de acasa dar si din centrul de plasament pentru a locui impreună cu cadrul didactic. Eleva a fost data in urmarire in intreaga tara iar aseara a fost oprita in trafic alături de profesorul sau, de politistii din judetul Vrancea. Tanara reclama faptul ca atat familia sa cat si angajatii DGASPC au maltratat-o si că doar profesorul de bilogie a ajutat-o cu adevarat.

După aproape o lună de căutări, polițiștii au prins-o aseară pe eleva de 17 ani de la Colegiul Eminescu care a ales să locuiască alături de profesorul de biologie. Tânăra, dar și profesorul reclamă un abuz al polițiștilor.

Scena s-a produs în preajma unei mănăstiri din județul Vrancea, unde profesorul și eleva au mers în weekend. În timp ce acorda acest interviu pentru TV Buzău, profesorul a fost sunat de eleva sa.

Tânăra susține că intervenția polițiștilor i-a agravat starea precară de sănătate.
Tânăra l-a acuzat și pe dascăl de lașitate pentru că nu s-a opus intervenției polițiștilor.
Profesorul a ținut să precizeze și astăzi că între el și elevă nu există o relație intimă și că doar încearcă să o ajute pe tânără de abuzurile părinților și ale DGASPC.
De la începutul anului școlar, eleva nu a mai mers la liceu. De rușine, după toate aceste întâmplări, dar și de teamă să nu fie prinsă de polițiști și mutată cu forța din locuința profesorului într-un centru de plasament.
În acest moment, adolescenta este internată într-un centru de plasament al DGASPC.

Autoritățile și familia nu sunt de acord ca eleva să locuiască acasă la profesorul de biologie. Din noiembrie însă, tânăra va împlini 18 ani, iar acest lucru nu va mai putea fi împiedicat.

Eleva se pregătește alături de profesorul de biologie pentru a reuși accederea la Facultatea de medicină, conform TV Buzau.

VEZI SI: CAZ CUTREMURATOR LA LICEUL MIHAI EMINESCU! Profesor de 53 de ani, în relație cu o elevă de 17 ani?

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *