Politisti ROMANI trimisi sa pazeasca parada GAY din Olanda

pgay

O echipă formată din 5 anchetatori ai Poliţiei Capitalei, cu experienţă în domeniul cooperării internaţionale, se va afla într-o misiune temporară la sfârşitul săptămânii, la Amsterdam. Aceştia vor colabora timp de patru zile cu poliţia locală la identificarea celor care ar putea comite infracţiuni în timpul unor evenimente de stradă. Principala lor misiune este să contribuie la prevenirea eventualelor furturi din buzunare la parada “mândriei homosexuale” din Amsterdam.

Deplasarea poliţiştilor români are loc în conformitate cu „Programul de lucru privind cooperarea dintre România şi Olanda 2014-2015”, ce cuprinde activităţi de analiză şi cunoaştere a domeniului traficului de persoane, al traficului de droguri, al criminalităţii informatice şi al infracţiunilor organizate contra proprietăţii, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.

Din cauza micii infracţionalităţi cauzate de imigranţii ţigani proveniţi din România, 32 de poliţişti din ţară sunt deasemenea în misiune şi în Paris. Scopul lor este să sprijine poliţia franceză în combaterea infracţiunilor în care sunt implicaţi cetăţeni români. Ei ajută atât la prevenirea furturilor din buzunare din zonele turistice, cât şi la identificarea reţelelor de spărgători de locuinţe şi de prostituţie. Acest gen de cooperare durează de câţiva ani şi este apreciat de partenerii francezi. Sursa: FrontPress.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Citiți și:  Un nou atac la familia tradițională
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Zob
Zob
6 ani in urma cu

În Franţa sunt necesari poliţişti la identificarea hoţilor de cupru care acţionează în echipe dotate cu maşini.