Poliţişti atacaţi de tigani cu pietre, topoare şi ciocane, în noaptea de Înviere. Scene de coşmar

Momente complicate pentru polițiști, în seara de Înviere, după ce un șofer a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al agenţilor rutieri și a fugit cu mașina până în curtea locuinței din satul Zaharești, comuna Stroiești.

Polițiștii au fost atacați cu obiecte contondente, asupra lor fiind aruncate inclusiv topoare.

La fața locului au ajuns și luptătorii de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS), care au intervenit în cele din urmă în forță.

Polițistul criminalist Bogdan Bănică, din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, și liderul Sindicatului de poliție Decus, a fost la fața locului și a descris scene de coșmar.

“După injurii și amenințări și fiind vizibil sub influența alcoolului, acesta a trecut și la fapte, începând sa arunce cu bucăți de fier, pietre, topoare și ce mai avea la îndemână în direcția polițiștilor, cu scopul evident de a le produce vătămări corporale. Colegii de la SAS veniți în sprijin au reușit imobilizarea șoferului, nu înainte de a le flutura și lor câteva toporiști și ciocane pe la urechi, fiind nevoiți să facă uz de armamentul din dotare.

Noroc de ei, de altfel cine știe ce polițist mai îngropam poimâine cu onoruri militare și avansat subinspector postmortem… Și în timp ce doamna ministru nu înțelege de ce ne sunt necesare acele camere video-personale (bodycam), suntem nevoiți, iată, să ne protejăm în fața instanței cu mijloace proprii de înregistrare. Halal! Felicitări colegilor pentru modul exemplar de intervenție!”, a scris poliţistul criminalist pe Facebook.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/