Poliţişti atacaţi cu bâte şi pietre de mai mulţi țigani / VIDEO REVOLTATOR

Un echipaj de poliţie a fost atacat de tigani cu bâte şi bolovani în comuna Coroieni, din judeţul Maramureş. Oamenii legii interveniseră duminică pentru aplanarea unui conflict între părinţii unui puradel.

Femeia a reclamat la 112 că bărbatul i-ar fi luat copilul şi ar fi ameninţat-o. Poliţiştii sosiţi la locului incidentului au redat copilul mamei, dar au fost înjuraţi şi ameninţaţi de tată. Când au încercat să-l reţină pe bărbatul turbulent, mai mulţi localnici au atacat autospeciala poliţiei cu bâte şi pietre, după care au fugit.

„În sprijinul poliţiştilor s-au deplasat la faţa locului luptători SAS şi jandarmi pentru aplanarea situaţiei. La sediul poliţiei au fost conduse 11 persoane pentru audieri. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

onform sindicatului Europol, în zona Târgu Lăpuş este o singură patrulă de poliţie de pe o rază de 70 kilometri. „În cartierul de tigani Ponorâta, com. Coroieni, unde legea se face cu parul în mână şi unde autorităţile locale nu au făcut nimic pentru cea mai săracă comunitate din România, aşa cum s-a mai relatat în presă.

După ce poliţiştii au intervenit şi au reuşit să redea copilul mamei, tatăl, furios, a început să adreseze injurii şi ameninţări. Iar în momentul în care colegii au vrut să îl reţină pentru a-l conduce la sediu, acesta a fost “sprijinit” de ceilalţi localnici care i-au atacat pe colegii noştri cu bolovani şi pari şi au distrus autospeciala în care se aflau poliţiştii.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Până în acest moment a fost identificat şi reţinut doar un bărbat din cei aproximativ 12 care au participat la atacul violent. Aceştia vor fi cercetaţi pentru ultraj şi distrugere. Din fericire, colegii noştri au scăpat fără vătămări, dar deznodământul putea fi altul dacă nu reuşeau să ajungă la maşină“.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *