“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

POLITISTA BATUTA cu BESTIALITATE de un fost PUSCARIAS – RAZBUNAREA cruda si-a spus cuvantul

politiee

Scene șocante într-un club din județul Maramureș, Vișeu de Sus, unde o polițistă a fost crunt bătută de către un fost deținut care dorea să se răzbune.

O polițistă a fost bătută de un fost deținut într-un club din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Scandalul a pornit din cauza unui bărbat proaspăt eliberat din închisoare care ar fi vrut să se răzbune.

Individul a bătut-o pe polițista de frontieră, dar și pe un tânăr care este student la Academia de Poliție. Mai apoi, scandalagiul a distrus și o mașină parcată în fața clubului.

Polițiștii bătuți au primit îngrijiri medicale și apoi au fost transportați la spital.

Între timp, anchetatorii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc scandalul, potrivit vasiledale.ro.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Dincolo de durerea si compasiunea pentru cei doi politisti, nu pot sa nu ma intreb cum a reusit un singur individ, chiar (banuiesc) cu conformatie atletica, sa bata in asa hal 2 oameni ai legii – daca pentru doamna politist am intelegere, fiind femeie deci teoretic cu forta fizica mai slaba, de ce studentul la Academie n-a reusit sa se apere si sa riposteze? Eu credeam ca in Politie si la Academie se face si pregatire fizica, si auto-aparare. Ca practicant de arte martiale (karate shotokan), stiu ca nimeni nu-i infailibil, adica poti “s-o iei” pe strada chiar daca ai centura neagra. Dar oricum, sa fii batut in halul asta, scuze, chiar e rusinos. Aceasta intamplare arata si de ce din ce in ce mai multi cetateni, indiferent de varsta, incep sa urmeze cursuri de auto-aparare, salile unde se practica jiu-jitsu, karate sau kick-boxing fiind pline. Asta-i foarte bine, dincolo de derpinderile dobandite e bine ca din ce in ce mai multi cetateni fac sport, miscare, grav e ca increderea in Politie ca principala institutie de protectie a cetateanului este, pe buna dreptate, din ce in ce mai scazuta.

  2. Dincolo de durerea si compasiunea pentru cei doi politisti, nu pot sa nu ma intreb cum a reusit un singur individ, chiar (banuiesc) cu conformatie atletica, sa bata in asa hal 2 oameni ai legii – daca pentru doamna politist am intelegere, fiind femeie deci teoretic cu forta fizica mai slaba, de ce studentul la Academie n-a reusit sa se apere si sa riposteze? Eu credeam ca in Politie si la Academie se face si pregatire fizica, si auto-aparare. Ca practicant de arte martiale (karate shotokan), stiu ca nimeni nu-i infailibil, adica poti “s-o iei” pe strada chiar daca ai centura neagra. Dar oricum, sa fii batut in halul asta, scuze, chiar e rusinos. Aceasta intamplare arata si de ce din ce in ce mai multi cetateni, indiferent de varsta, incep sa urmeze cursuri de auto-aparare, salile unde se practica jiu-jitsu, karate sau kick-boxing fiind pline. Asta-i foarte bine, dincolo de derpinderile dobandite e bine ca din ce in ce mai multi cetateni fac sport, miscare, grav e ca increderea in Politie ca principala institutie de protectie a cetateanului este, pe buna dreptate, din ce in ce mai scazuta.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.