POLITIST timisorean in STARE GRAVA la spital dupa ce a fost atacat de TIGANI

tigani-si-politisti

Un nou scandal în care actorii principali au fost ţiganii din Timişoara a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în urma violenţelor un poliţist ajungând în stare gravă la spital, cu fracturi la nivelul capului. Acesta a fost lovit cu o caramidă după ce a răspuns împreună cu un coleg la un apel la numărul de urgenţă 112 în legătură cu un conflict între ţiganii din cartierul Kuncz.

Cristian Iliescu, agent şef la Secția 2 Poliție Timișoara, a ajuns la faţa locului împreună cu colegul de echipaj. Deasemenea au mai venit şi alţi doi poliţişti de la o altă patrulă din proximitate.

La vederea poliţiştilor, ţiganii, unii dintre ei în stare de ebrietate, au început să arunce cu pietre şi cărămizi, Cristian Iliescu suferind o lovitură la nivelul capului.

Citiți și:  VIDEO HALUCINANT! S-A INTERVENIT CU MASCATII DUPA CE UN GRUP DE ETNICI "NEPRECIZATI" AU DAT FOC UNUI CATELUS SI AU AMEINTAT PROTECTIA ANIMALELOR CU SABIILE

Colegii acestuia, în loc să facă uz de armamentul din dotare, legea permiţând acest lucru în situaţii precum cele descrise mai sus, au preferat să cheme în ajutor trupele speciale de inetrvenţie.

Mascaţii au aplanat cu greu conflictul iar Cristian Iliescu a fost transportat de urgenţă la spital cu o fractură craniană şi operat luni dimineaţa timp de 6 ore. Următoarele 48 de ore vor fi decisive pentru viaţa lui.

Ţiganii agresori, 6 la număr, au fost duşi la audieri după ce la rândul lor s-au prezentat la Spitalul Judeţean pentru a cere certificate medico-legale, pretinzând că ei ar fi fost victimele intervenţiei poliţiştilor.

Citiți și:  Iohannis și epoca sa de (h)AUR(r)

Toţi sunt cercetaţi pentru tentativă de omor, deoarece conform raportului medicului legist, viața polițistului a fost pusă în pericol. Sursa: FrontPress.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU