Polițist și soția sa, bătuți de tigani în plină stradă, în județul Prahova. Motivul este halucinant

Un polițist din județul Prahova a fost agresat fizic de doi tigani pentru simplul motiv că a “îndrăznit” să le atragă atenția că blochează traficul. Nici soția omului legii nu a scăpat nu furia celor doi indivizi recalcitranți.

Incidentul a avut loc în comuna Bătrâni, din județul Prahova. Agresorii nu s-au răzbunat doar pe polițist, ci și pe soția acestuia. Omul legii și partenera lui de viață se deplasau cu mașina pe DC 34, când, la un moment dat, au văzut un autoturism și o căruță staționând și blocând ambele sensuri.

Aflată la volan, soția polițistului i-a claxonat pentru a-i face loc. Eroare gravă, pentru că bărbații, revoltați pentru că au fost deranjați, au scos-o din mașină. La fel a pățit și soțul femeii, fost șef de post în comună. Afară, cei doi au mâncat o bătaie soră cu moartea.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

”Șoferul și căruțașul stăteau de vorbă în mijlocul drumului și nu puteau fi ocoliți. După cinci minute de așteptare, soția mea, care se afla la volan, a claxonat. În acel moment, cei doi frați, pe care îi știam ca fiind recalcitranți din perioada în care am fost șef de post la Bătrâni (n.r. acum polițistul își desfășoară activitatea la Vălenii de Munte) au venit la mașină, înjurând și amenințând. Am fost recunoscut pentru că unul dintre ei mi-a spus – Ce mă, nu mai ești șmecher să ne dai amenzi?”, a declarat victima pentru observatorulph.ro.

Polițitul, lovit cu pumnii și picioarele!
Polițistul se afla în concediu de odihnă. El susține că a încercat să-i calmeze pe cei bărbați, precizându-le că vor doar să-și continue drumul. Din păcate pentru el, a fost lovit în mod repetat, cu pumnii și picioarele.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. sunt curios ce spune frizeru asta de la interne de ..intamplare…sper ca politistu i un om normal , adica si cunoaste drepturile…si nu se va opri la ..incercarea de musamalizare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.