Poliţist SCUIPAT SI RUPT în bătaie de 8 TIGANI, în Italia. L-au luat la pumni şi picioare după ce i-a rugat să lase muzica mai încet

Un poliţist în vârstă de 28 de ani a fost scuipat şi bătut măr de 8 cetăţeni români de etnie tiganeasca, în Milano, Italia, după ce omul legii le-a reproşat că au dat muzica prea tare.

Un tânăr poliţist italian a fost bătut crunt de mai mulţi cetăţeni tigani după ce le-a atras acestora atenţia că volumul muzicii este mult prea ridicat.

Nervoşi, tiganii s-au năpustit cu pumnii şi picioarele asupra poliţistului neînarmat.

Un atac disproporţionat al unor indivizi care, potrivit tânărului carabinier, ar fi ocupat în mod abuziv un apartament în clădire.

După ce a reuşit să scape din mâinile atacatorilor, victima a fugit în propriul apartament, de unde a chemat salvarea şi poliţia.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Când au ajuns la faţa locului, carabinierii n-au mai găsit pe nimeni, tiganii agresori dând bir cu fugiţii.

Tiganii au ocupat abuziv un apartament în clădire

Poliţistul a declarat pentru presa din Italia că familia de tigani a ocupat abuziv apartamentul de lângă cel al tânărului încă din august.

Potrivit omului legii, locuinţa fusese nelocuită timp ce şase luni, după moartea unui bătrân.

Apoi a început coşmarul: scandaluri, muzică dată tare, înjurături. În plus, familia de tigani s-ar fi conectat ilegal la curentul electric.

Tânărul poliţistul spune că în clădire locuiesc foarte multe familii cu copii şi tuturor le este frică de aceşti „străini”.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.