Poliţist SCUIPAT SI RUPT în bătaie de 8 TIGANI, în Italia. L-au luat la pumni şi picioare după ce i-a rugat să lase muzica mai încet

Un poliţist în vârstă de 28 de ani a fost scuipat şi bătut măr de 8 cetăţeni români de etnie tiganeasca, în Milano, Italia, după ce omul legii le-a reproşat că au dat muzica prea tare.

Un tânăr poliţist italian a fost bătut crunt de mai mulţi cetăţeni tigani după ce le-a atras acestora atenţia că volumul muzicii este mult prea ridicat.

Nervoşi, tiganii s-au năpustit cu pumnii şi picioarele asupra poliţistului neînarmat.

Un atac disproporţionat al unor indivizi care, potrivit tânărului carabinier, ar fi ocupat în mod abuziv un apartament în clădire.

După ce a reuşit să scape din mâinile atacatorilor, victima a fugit în propriul apartament, de unde a chemat salvarea şi poliţia.

Citiți și:  Efectul Șoșoacă/Antena 3/Poveste reală cu o pirandă „de valoare” internată în spital: Medicul a fost prins între regulamente şi ameninţările pacientei că vine clanul interlop să dea la oase

Când au ajuns la faţa locului, carabinierii n-au mai găsit pe nimeni, tiganii agresori dând bir cu fugiţii.

Tiganii au ocupat abuziv un apartament în clădire

Poliţistul a declarat pentru presa din Italia că familia de tigani a ocupat abuziv apartamentul de lângă cel al tânărului încă din august.

Potrivit omului legii, locuinţa fusese nelocuită timp ce şase luni, după moartea unui bătrân.

Apoi a început coşmarul: scandaluri, muzică dată tare, înjurături. În plus, familia de tigani s-ar fi conectat ilegal la curentul electric.

Tânărul poliţistul spune că în clădire locuiesc foarte multe familii cu copii şi tuturor le este frică de aceşti „străini”.

Citiți și:  Poliţia a destructurat o grupare "neo-nazistă", care "plănuia un atac" cu bombă vizând o structură NATO

LASA UN COMENTARIU