Fost POLITIST roman, arestat in Marea Britanie: Isi snopea in bataie sotia pentru ca „asa e obiceiul in Romania”

politist-roman-marea-britanie

Un fost politist roman a fost arestat, in Marea Britanie, dupa ce si-a snopit in bataie sotia.

Narcis Ioo, in varsta de 44 de ani, a recunoscut in fata instantei ca si-a amenintat nevasta ca o ca ucide in bataie Daily Mail.

Femeia se mutase de curand in Marea Britanie pentru a strange bani pentru tratamentul sotului ei, diagnosticat cu cancer.

La scurt timp a urmart-o in Marea Britanie si sotul sau, care a demisionat din Politie, insa cei doi au inceput sa se certe frecvent.

Pe 17 iulie, barbatul a provocat un scandal mostru: a baut jumatate de sticla de whiskey si si-a amenintat cu un cutit baiatul de 20 de ani. Baiatul si-a sunat mama, pentru a-i cere ajutorul, dar si femeia a fost amenintata cu moartea de catre Narcis Ioo.

Barbatul a fost arestat atunci, dar urmeaza sa fie eliberat. Insasi sostia acestuia a cerut eliberarea lui, motivand inca il mai iubeste si ca nu este un lucru neobisnuit in Romania ca barbatii sa-si bata nevstele.

Aceasta se teme totusi sa ramana impreuna cu sotul sau si s-a angajat sa-i plateasca drumul pana in Romania. Barbatul e decis, insa, sa ramana in Marea Britanie.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *