Fost POLITIST roman, arestat in Marea Britanie: Isi snopea in bataie sotia pentru ca “asa e obiceiul in Romania”

politist-roman-marea-britanie

Un fost politist roman a fost arestat, in Marea Britanie, dupa ce si-a snopit in bataie sotia.

Narcis Ioo, in varsta de 44 de ani, a recunoscut in fata instantei ca si-a amenintat nevasta ca o ca ucide in bataie Daily Mail.

Femeia se mutase de curand in Marea Britanie pentru a strange bani pentru tratamentul sotului ei, diagnosticat cu cancer.

La scurt timp a urmart-o in Marea Britanie si sotul sau, care a demisionat din Politie, insa cei doi au inceput sa se certe frecvent.

Pe 17 iulie, barbatul a provocat un scandal mostru: a baut jumatate de sticla de whiskey si si-a amenintat cu un cutit baiatul de 20 de ani. Baiatul si-a sunat mama, pentru a-i cere ajutorul, dar si femeia a fost amenintata cu moartea de catre Narcis Ioo.

Citiți și:  Educație la MAI: Șefii te vor milițian, nu polițist!

Barbatul a fost arestat atunci, dar urmeaza sa fie eliberat. Insasi sostia acestuia a cerut eliberarea lui, motivand inca il mai iubeste si ca nu este un lucru neobisnuit in Romania ca barbatii sa-si bata nevstele.

Aceasta se teme totusi sa ramana impreuna cu sotul sau si s-a angajat sa-i plateasca drumul pana in Romania. Barbatul e decis, insa, sa ramana in Marea Britanie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *