Poliţist piteştean, bătut în secţie de suspectul adus la audieri (Video)

Viaţă grea, în ziua de Crăciun, pentru un poliţist din Argeş. Agentul a fost bătut chiar în secţia de poliţie, de un bărbat adus la audieri, după un scandal într-un bloc din Piteşti.

Incidentul s-a petrecut în a doua zi de Crăciun, după ce, inițial, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la un scandal dintr-un bloc de locuinţe, în Piteşti.

Un individ lovise ușa de intrare într-un apartament, ameninţa cu bătaia şi înjura.

Ajunşi la faţa locului, agenţii l-au identificat pe bătăuş, căruia i-a cerut să se legitimeze. Omul nu numai că a refuzat, dar a început să devină agresiv verbal și fizic, motiv pentru care a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul poliției.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

„Un bărbat care făcea parte dintr-un grup de trei bărbați și o femeie ar fi lovit ușa de intrare într-un apartament și ar fi proferat injurii, expresii vulgare și amenințări cu acte de violență, deranjând liniștea. Cu ocazia deplasării la fața locului, în fața imobilului au fost identificate persoanele în cauză. Procedând la legitimarea acestora, unul dintre bărbații în cauză a refuzat să dea relații în vederea stabilirii identității”, arată polițiștii din Argeș.

În timpul audierilor, bărbatul a continuat să fie agresiv, lovind pe unul dintre agenţi.

„În timpul verificărilor efectuate la sediul unității de poliție, bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, lovind pe unul dintre polițiști”, au mai transmis reprezentanții Poliției Argeș.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

Cercetarile au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, iar în urma administrării probatoriului, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Prezentat ieri instanței, bărbatul de 30 de ani a fost eliberat și pus sub control judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.